Húsvét hétvégén indul A Tanár 3. évada

Az RTL Klub saját gyártású sorozatának harmadik évadában Nagy Ervin és Trokán Nóra mellett izgalmas karakterek érkeznek. Az új matektanárnő Szeverin Tanár úr életét, a diákok pedig az iskola mindennapjait pörgetik fel.

Az RTL Klubon április 11-én, szombaton 20 órakor visszatér a képernyőre a kissé renitens, de diákjaiért minden áldozatra képes Vasvári Szilárd, akit Nagy Ervin alakít. Ismét színre lép, az igazgatóhelyettes Kovács Lilla (Trokán Nóra), akivel Szilárd szeretné komolyabbra fűzni a kapcsolatát. Rögtön az első epizódban érkezik az új matektanárnő, Barbara (Liptai Claudia), akiről kiderül, hogy elcsavarta Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) fejét. Mellettük pedig az iskolaigazgató Rácz Ernő (Anger Zsolt) is ismét nagy szerepet kap az iskola és Szilárd életének egyengetésében.

A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. A különálló részek a harmadik évadban is közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek. Megismerhetünk egy diákot, aki szülői bántalmazás áldozatává válik és lesz olyan tanuló, akinek a social média világának való megfeleléskényszer mozgatja az életét.

Az új évad premieréig pedig A Tanár előző évadai március 28-tól visszanézhetőek a www.rtlmost.hu oldalon.

A Tanár április 11-től minden szombaton 20:00 órától az RTL Klub műsorán!
Forrás: RTL Klub
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
Havi nézettség: 2020. március
A Da Vinci júniusi újdonságai
Saját zeneszerzővel kelti életre promóvideóit a Paramount Channel
A KCA 2020 győztesei, köztük a magyarok kedvenceivel
Az HBO GO júniusi újdonságai
A Cartoon Network májusi újdonságai