MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 12. heti (márc. 16-22.) újdonságai

A világban zajló események miatt nincs is jobb alkalom otthon bevackolni és falni a sorozatokat, filmeket. A Netflix a héten is kínál néznivalót a nézők széles köreinek.

Az időzóna eltérés miatt, az előző héthez hasonlóan még mindig egy órával a megszokott előtt érkeznek a premierek. Minimax műsorán nemrég adásba került Bébi úr újra munkában részeit ismét előbb mutatja be a Netflix. Folytatódik a korábban már magyar szinkronnal elérhető Gauko, a dinó lány anime is új részekkel. Rövid várakozás után ismét új burokba tölthetjük tokjainkat, mert újfent Valós halál közeli állapotba kerülhetünk. A népszerű cyberpunk franchise világában játszódó animefilmben Takeshi Kovacs újabb feladattal kerül szembe. A fő sorozathoz hasonlóan itt is várható a magyar szinkronos bemutató. Az új tartalmakról se érdemes megfelejtkezni: szinkronnal érkezik a Levél a királynak című könnyed és kalandos egész családnak kikapcsolódást nyújtó sorozat is. Feliratkedvelők pedig a Félig lány, félig vámpír, a Jól érzem magam és a A foci mindenkié mellett tehetik le a voksukat. Említés szinten pedig érdemes szóba hozni a Shaun, a bárány: Kalandok Moszatvégen érkezését.

Mutatjuk részletesebben a heti újdonságokat:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Greenhouse Akadémia (Greenhouse Academy)
2020. március 20. (péntek), 8:00

A tizenéves testvérpár, Hayley és Alex, egy elit bentlakásos iskola tanulója lesz, ahol rivalizálás, szerelem és édesanyjuk halálával kapcsolatos rejtélyek várnak rájuk.

ÚJ ÉVAD
Bébi úr újra munkában (The Boss Baby: Back in Business)
2020. március 16. (hétfő), 8:00 - magyar szinkronnal

Bébi úr elhozza bátyját, Timet az irodába, hogy megtanítsa neki az üzlet fortélyait ebben a nagy sikerű film alapján készült animációs sorozatban.

ÚJ SOROZAT
Madam C. J. Walker: az önerejéből lett milliomos (Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker)
2020. március 20. (péntek), 8:00

Egy afroamerikai mosónő szegénysorból indulva szépségápolási birodalmat épít, és az első önerőből lett női milliomossá válik. Megtörtént eset alapján.

ÚJ ÉVAD
Gauko, a dinó lány (Dino Girl Gauko)
2020. március 20. (péntek), 8:00 - magyar szinkronnal

Ha feldühítik, a gimis Naoko átalakul a veszedelmes, Gauko nevű dinoszaurusszá. Barátainak, a földönkívülieknek és másoknak hála, az élete tele van különös kalandokkal.

ÚJ ÉVAD
Archibald következő nagy kalandja (Archibald's Next Big Thing)
2020. március 20. (péntek), 8:00

Archibald, a lelkes, bár kissé lökött csirke talán nem emlékszik minden feladatára, de sosem felejti el jól érezni magát. Végül is az élet egyetlen nagy kaland!

ÚJ SOROZAT
Félig lány, félig vámpír (Vampires)
2020. március 20. (péntek), 8:00

A félig ember, félig vámpír párizsi kamaszlány próbál megbirkózni egyre fokozódó erejével és a családi gondokkal, miközben egy vámpírokból álló titkos társaság üldözi.

ÚJ SOROZAT
Levél a királynak (The Letter for the King)
2020. március 20. (péntek), 8:00 - magyar szinkronnal

Az ifjú lovagjelölt ősi jóslatokkal, mágikus erőkkel és megbízhatatlan társakkal körülvéve útra kel, hogy teljesítse élete küldetését és megmentse a királyságot.

ÚJ SOROZAT
A kalifátus (Caliphate)
2020. március 18. (szerda), 8:00

Több nő is belekeveredik az ISIS közelgő, Svédország elleni támadásába: egy szorult helyzetű anya, egy bátor diák és egy elszánt rendőr.

ÚJ SOROZAT
Jól érzem magam (Feel Good)
2020. március 19. (csütörtök), 23:00

Mae Martin komikus szenvedélyes, új kapcsolatba kezd ex-heteró barátnőjével, miközben a józan életmód kihívásaival küzd.

ÚJ SOROZAT
Riválisok (Dare Me)
2020. március 20. (péntek), 8:00

Kapcsolatok szakadnak meg és a hűségből árulás lesz, amikor a jéghideg hajrálányedző átveszi a mindeddig Beth és barátnője, Abby által uralt középiskolai csapatot.

ÚJ SOROZAT
A foci mindenkié (The English Game)
2020. március 20. (péntek), 8:00

Két, más-más társadalmi közegből jövő XIX. századi focista útkeresése a zavaros szakmai és személyes viszonyok között örökre megváltoztatja a játékot – és Angliát.

ÚJ SOROZAT
Cimbik (Buddi)
2020. március 20. (péntek), 8:00 - magyar szinkronnal

A Cimbik ugrándoznak, pörögnek, siklanak és nevetgélnek, miközben élvezik barátaik társaságát és rengeteg új dolgot tanulnak varázslatos világukról.

ÚJ SOROZAT
Tigrisvilág (Tiger King: Murder, Mayhem and Madness)
2020. március 20. (péntek), 8:00

Igaz történet: egy állatkert-tulajdonos egyre mélyebbre süllyed a nagymacskatenyésztés fura figurák lakta alvilágába, míg végül úgy dönt, bérgyilkost fogad.

ÚJ SOROZAT
Vonzerő (She)
2020. március 20. (péntek), 8:00

A drogkartell lebuktatását célzó titkos akció közben a félénk mumbai ügynöknő ráébred saját elnyomott szexuális vonzerejére, és megindul az erő és a hatalom útján.


FILMEK

ÚJ FILM
Juan Manuel Fangio: Az autók megszelidítője (A Life of Speed: The Juan Manuel Fangio Story)
2020. március 20. (péntek), 8:00

Juan Manuel Fangio was the Formula One king, winning five world championships in the early 1950s — before protective gear or safety features were used.

ÚJ FILM
Valós halál: Új burokban (Altered Carbon: Resleeved)
2020. március 19. (csütörtök), 8:00 - magyar szinkronnal

A Latimar nevű bolygón Takeshi Kovacsnak meg kell védenie egy tetoválóművészt, mialatt egy jakuzavezér halála ügyében nyomoz egy rohamosztagos oldalán.

ÚJ FILM
A platform (The Platform)
2020. március 20. (péntek), 8:00

Egy börtönben a felsőbb szinteken élő rabok több ételt kapnak, mint az alattuk lévők, akiknek csak a maradék jut. Egyikük úgy dönt, kiharcolja, hogy mindenki jóllakjon.

ÚJ FILM
Bert Kreischer: Hé, nagyfiú! (Bert Kreischer: Hey Big Boy)
2020. március 17. (kedd), 8:00

Bert Kreischer, a stand-upos partiállat és humorista gyereknevelésről, családi életről, fegyverekről, háziállatokról, az apja füvezéséről, és még sok másról dumál.

ÚJ FILM
Ultrák (Ultras)
2020. március 20. (péntek), 8:00

A kiöregedő, fanatikus focidrukker szembenéz a múltjával, miközben igyekszik gyökeresen más jövőt keresni önmaga és fiatalabb barátja számára.


TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN:

2020. március 17. (kedd), 0:00
Shaun, a bárány: Kalandok Moszatvégen (Shaun the Sheep: Adventures from Mossy Bottom)

2020. március 22. (vasárnap), 0:00
Fantomszál (Phantom Thread)