Videó

Befutott a Valós halál anime előzetese

Alig pár nappal a Valós halál 2. évadának bemutatója után a Netflix már az anime formában elkészített spinoff filmre készül, méghozzá az első előzetessel és egy poszterrel. A bemutató a nyakunkon már.

A Netflix végre mozgásban is bemutatja, mire kell számítani az egyik legnépszerűbb sorozatának animés változatától. A március 19-ei Netflix-bemutatóhoz nem csak angol és japán nyelvű előzetes érkezett, hanem premierben a magyar változat is bemutatkozott a szolgáltató felületén.

A netflix a következő módon írja le röviden a film tartalmát: A Latimar nevű bolygón Takeshi Kovacsnak meg kell védenie egy tetoválóművészt, mialatt egy jakuzavezér halála ügyében nyomoz egy rohamosztagos oldalán.

A Valós halál: Új burokban a Netflix népszerű sci-fi sorozatának egyfajta folytatása, mely a történet mitológiájának új elemeit fedezi fel. Dai Sato (Cowboy Bebop, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) és Tsukasa Kondo írták a történetet, Jō Nakajima és Yoshiyuki Okada pedig a rendezést vitték.A Valós halál: Új burokban március 19-én szinkronnal mutatkozik be a Netflixen.
Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Veszélyes Henry spinoffja, a Danger Force előzetese
Új részekkel és új magyar stábbal tért vissza A kis királylány
A Da Vinci áprilisi újdonságai
Az HBO GO márciusi újdonságai
Hétfőn a forgatókönyv sem számít a Disney új sorozatában
A Nicktoons áprilisi újdonságai