MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax januári újdonságai

Temérdek mennyiségű premierrel indítja az új évet a Minimax. Új sorozat indul, több új szezon , különkiadások, filmek - felsorolni is nehéz mi mindennel készül a csatorna. Remélhetőleg a DIGI nézői is láthatják ezeket a premiereket.


Kung Fu Panda: A végzet mancsai - új sorozat
18-19-én 07:30-kor, majd hétköznap 21:30-kor, péntek-vasárnap 23:00-kor


Négy pandakölyök talál egy rejtélyes barlangot, és véletlenül szert tesznek ősi, nagyhatalmú kung fu harcosok chi-jére, majd tudatosul bennük, hogy a végzetük a világ megmentése a gonosz erőktől. Po élete legnagyobb kihívással találja szembe magát, meg kell tanítania ezeket a gyerekeket arra, hogyan bánjanak új képességeikkel.

Trollvadászok - új részek
2. évad: 6-ától; 3. évad: 23-ától hétköznap 22:30-kor

Két világ találkozásának lehetünk szemtanúi az Oscar-díjas filmrendező és forgatókönyvíró, Guillermo del Toro legújabb animációs sorozatában. Jim az átlagos amerikai kamaszok kalandos életét éli. Egy napon iskolába menet egy rejtélyes amulettre bukkan, ami örökre megváltoztatja az életét. Egy különleges civilizációt, a trollok titkos világát fedezi fel általa, s hamar rádöbben, hogy kizárólag ő az egyetlen, aki megmentheti a gonosz erőktől fenyegetett világot.

My Little Pony: Equestria Girls – A színfalak mögött - új különkiadás

1-jén 13:00-kor

Sunset Shimmer és Pinkie Pie izgatottan várják kedvenc zenekaruk fellépését a Starswirled-i Zenei fesztiválon, de az Equestria mágia miatt Sunset a fesztivál első napját újra és újra átéli.

My Little Pony: Equestria Girls – Szivárvány fesztivál - új különkiadás
4-én 13:00-kor

Rainbow Dash a Hope Hollow-i szivárványfesztivál díszvendégeként érkezik meg barátaival a városba. Az álomnyaralásnak hitt utazás során azzal találják szembe magukat, hogy Hope Hollow-ban mindenki szürke és barátságtalan. Újabb kalandjuk során megpróbálják kideríteni hogyan pompázhatna újra a szivárvány összes színében Hope Hollow.

Bűbáj herceg és a nagy varázslat - új film
2-án 16:00-kor

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

Kókusz Kokó, a kis sárkány 2. - Irány a dzsungel! - új film
3-án 08:00-kor

Kókusz Kokó egy kis tűzokádó sárkány, aki nap mint nap újabb és újabb kalandokba keveredik. A Sárkányok szigetén a tűzokádó sárkányok mellett, felfaló sárkányok is élnek, akik határtalan falánkságukról ismertek. A mulatságos izgalmakban általában Kokóval tart két barátja is: Matilda, a süni és Oszkár, a másik kissárkány.

Sárkányvarázs - új film
11-én 20:00-kor

Tímár Misi mindig is arról álmodozott, hogy egy nap olyan bátor sárkányvadász legyen, mint édesapja. Amikor megtudja, hogy egy sárkány elszabadult a varázsvilágban, és a faluja veszélyben van, elhatározza, hogy Ő maga néz szembe a tűzokádó fenevaddal. Kalandos útja során új barátokra lel, akik segítik a nem mindennapi küldetésben.

Barbie DreamHouse Adventures - új részek (2x05-13)
1-jétől minden nap 19:05-kor


Pillants be Barbie mindennapjaiba ebben az új, felettébb mókás és olykor szívmelengető sorozatban. Izgalmas kalandjaikon tarts Te is Barbie-val és barátaival, akikhez most Ken is csatlakozik.

Legeslegjobb cimborák - új film
25-én 20:00-kor


Fokozódik az izgalom Mullewappban egy nappal Waldemar születésnapi zsúrja előtt. Horst von Borst, az otrombaságáról ismert vaddisznó és a bandája kifigyelte a születésnapi készülődést és váratlanul elragadta Mullewapp lakóit. Waldermar és két hűséges barátja csellel próbálkoznak elterelni a vaddisznót. Vajon meg tudják szabadítani otthonukat a betolakodóktól?

Transformers: Mentő Bot Akadémia - új részek
20-ától hétköznap 12:15-kor


Az egyes epizódok úgy tanítanak meg minket a biztonságra, és úgy hívják fel a figyelemet a ránk leselkedő veszélyekre, hogy közben remekül szórakozhatunk. Ifjú hőseink egy nagyon fontos küldetést teljesítenek, az emberiséget kell megvédeniük, miközben nagyon sokat tanulnak az emberekről is.

Bajkeverő majom - 11. évad
21-étől minden nap 06:30-kor


Micsodaaa? Egy bajkeverő majom? No, de ne gondoljunk mindjárt rosszra! George, amellett, hogy remekül elszórakoztatja a család összes tagját, rengeteg hasznos információval is megismertet a természettudományok a matematika tárgyköréből, de ha jól figyelsz, még a műszaki ismereteidet is gazdagíthatod. George kielégíthetetlen kíváncsisága révén a sorozat végére te is egy kis tudós leszel, miközben a jókedvet is garantálja szőrmók barátunk. Tarts velünk!

Trollok - A dallam szól tovább - új részek
6. évad: 2-ától 18:40-kor, 7. évad: 8-ától 18:30-kor, 8. évad: 15-étől 18:30-kor minden nap


A dallam szól tovább és ettől tuti neked is égnek áll majd a hajad! Tarts Te is Pipaccsal, Ágassal és barátaikkal. Énekelj, táncolj és érezd jól magad a soha véget nem érő bulikban.