MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Mech-X4 szinkronhangjai

A Disney XD sorozatával erősít a hazai Disney Csatorna.

Ryan Walker felfedezi magán, hogy ő egy technopata, vagyis képes az elméjével irányítani a technológiát. Az ő képességének köszönhetően ébred fel egy rejtélyes, óriás robot, a Mech-X4. Ez pedig teljesen megváltoztatja az életét neki és barátainak is, őrületes kalandok veszik kezdetét. Az óriás robot segítségével szörnyeket kell legyőzniük, ezzel megmentve városukat és a világot is.

A magyar hangok között csupa ismert hangot találunk, a főszereplőket például Bogdán Gergő, Nagy Gereben és Tóth Márk szinkronizálják. A magyar szöveget pedig az az Imri László írta, akinek rengeteg tapasztalata van úgy gyerekműsorok, mint kicsit felnőttebbeknek szánt alkotások lokalizálásában. Írt ő már szöveget a Csoda Kitty vagy a Medvetesók néhány részéhez, szerves részét képezi az Arrowverse sorozatainak, vagyis a DC élőszereplős alkotásainak. Csere Ágnes pedig rendezett, akinek nem kisebb címeket köszönhetünk, mint a Tini titánok, harcra fel! vagy a Zootropolis és a Star Wars VIII.


Ryan - Bogdán Gergő
Harris - Nagy Gereben
Spyder - Tóth Márk
Mark - Penke Bence
Grey igazgató - Solecki Janka
Harper - Szabó Máté
Grace - Kisfalvi Krisztina
Cassie - Károlyi Lilla
Godfrey - Csere László
Jessica - Czető Zsanett
Tanár - Forgács Gábor
Dane - Czető Ádám
Leo - Gacsal Ádám
Néni - Bessenyei Emma
Davage - Maday Gábor
Jay - Botár Endre
Recepciós - Bolla Róbert
Biztonsági őr - Faragó József

További magyar hangok: Kelemen Noel, Solymosi Máté, Potoschi Bernadett, Nagy Szonja, Nagy Mira, Nagy Gábor, Romet Alíz, Égner Milán, Gardi Tamás, Sörös Miklós, Szabó Andor, Hám Bertalan, Csonka Anikó, Rádai Boglárka, Vámos Mónika, Miklósvári Nóra, Orosz Gergely, Illés Dániel, Galiotti Barbara, Bálint Adrienn

Bemondó - Endrédi Máté
Magyar szöveg: Imri László
Szinkronrendező: Csere Ágnes

A szinkront azz SDI Media Hungary készítette.

A Mech-X4 első évada hétköznap esténként 20:00-kor látható, amit januártól rögtön követ a 2. szezon is.