MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Zöld sonka és zöld tojás magyar hangjai

Igazán elképesztő kalandra invitál bennünket a Netflix a Dr. Seuss által ihletett világba. Zöld sonka és zöld tojás, illetve a szinkronhangok.

"De hogyan lesz egy 50 szavas, Dr. Seuss-i 13 részes fogásból sorozat? A receptünk "Itt" kezdődik és határozottan "Ott" végződik. Hozzáadtunk egy "Doboz" "Rókát", egy "Hajót" tele "Kecskével" és egy "Egeret" "Házban". Próbáld ki "Esőben" a "Vonaton" vagy utazz messze az "Autóddal" és keress egy parkolóhelyet, hogy streamelhess a "Sötétben". Mert ha nem tudtad volna, ez a sorozat "Bárhol" fogyasztható." - ezzel az ötletes leírással mutatta be a Neflix a Dr. Seuss által alkotott világ sorozatos változatát, melynek különlegessége, hogy mind a 13 rész epizódcímét elrejtették a szinopszisban.

A magyar hangokat már hallhattuk működés közben a sorozat első előzetesében. Ebből kiderül, hogy az eredetiben Adam Devine és Michael Douglas által megszólaltatott főszereplőknek sikerült állandó magyar hangjaikat felkérni a szerepekre. Így Michael Douglasnak ez minimum a 33. közös munkája Dörner Györggyel (az ISzDb szerint), míg Adam Devine-nak 4. alkalommal lett Hamvas Dani a társa.


Sam - Hamvas Dániel
Guy - Dörner György
Michellee - Kovács Nóra
E.B. - Csuha Bori
Gluntz - Mezei Kitty
McWinkle - Faragó András
Snerz - Kassai Károly
Narrátor - Zöld Csaba

Magyar szöveg: Hanák János
Hangmérnök: Salgai Róbert
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Dobay Brigitta
Produkciós vezető: Haramia Judit

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Zöld sonka és zöld tojás teljes első évada mától vált elérhetővé a Netflix felületén.