MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Victor és Valentino magyar hangjai

A Cartoon Network természetfelettivel foglalkozó új sorozata stílusosan a halloweeni időszakban debütált, amihez meg tudjuk mutatni a magyar hangok listáját.

Nem sokkal azután, hogy Victor és Valentino megérkeznek Chata nagyihoz, rájönnek, hogy Monte Macabre sokkal több izgalmat rejt, mint gondolták. A két fiú alvilági lényekkel találkozik, olyan teremtményeket talál, akiket eddig csak a népmesékből ismertek, és olyan helyeket fedez fel, amelyekről csak mendemondákból hallottak.

A kilencéves, lobbanékony és izgága Victor és a mindig óvatos és felelősségteljesen viselkedő, tízéves Valentino egész jól kiegészítik egymást. A testvéri veszekedések mellett a kalandok során megtanulják megbecsülni egymást és azt, hogy mindketten másban erősek.

A magyar változatban Nagy Gereben és Berkes Bence kapták a sorozat főszereplőit, de Borbiczki Ferenc és Baradlay Viktor is hallhatóak a szinkronban, akik mostanság méltatlanul hanyagolt a szakma vagy szorított háttérbe. A rendező Faragó József, aki többekközt az új Ben 10 útját is egyengeti.


Victor - Berkes Bence
Valentino - Nagy Gereben
Chata nagyi - Halász Aranka
Don Jalapeno - Borbiczki Ferenc
Rosita - Vida Sára
Andrés - Baradlay Viktor
Guillermo - Papp Dániel
Charlene - Mayor Szonja
Miguelito - Pálmai Szabolcs
Achi - Kossuth Gábor

Magyar szöveg: Jánosi Emese
Szinkronrendező: Faragó József

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

Victor és Valentino hétköznaponként 17:50-kor a Cartoon Network-ön.