MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Bia magyar hangjai

A Disney Csatorna vadonatúj telenovellát hoz el kis hazánkba. Bia története minden eddiginél közelebb kerül az átlagnézőhöz.

Ebben az új sorozatban egy csapat fiatalt ismerhetünk meg, akik a jelenkor egyik népszerű foglalkozását űzik, vagyis influenszerkednek. Az online tartalmakat gyártó fiatalok történetüket és tehetségüket mutatják be mindenféle platformon keresztül. Bia és barátai a Fundomnál dolgoznak, ahol több influenszert is összefognak. Ez az a hely, ahol új barátokat is szereznek. A cég konkurense a Laix nevű, ahol mindent megtesznek azért, hogy a tehetségeket, a lájkokat és a követőket elvegyék a Fundomtól. Ám Biát nem a lájkok száma hajtja, egyszerűen tehetségét felhasználva éli mindennapjait. A sorozat tehát rengeteg drámát ígér, mostmár csak az a kérdés, hogy kiknek a hangjain teszi mindezt.

Sajnos a magyar változat egy szempontból biztosan el lett rontva. A főszereplő Bia nem egy eddig kevésbé szerepelt hangot kapott, hanem sikerült kiosztani rá Györke Laurát, aki épp a legutóbbi Disney telenovellában, a Soy Lunában volt hallható, szintén a címszereplőként. Viszont akad néhány pozitív változás is. Itt van például rögtön Giulia Guerrini, akit az Alex és barátaiból ismerhetünk és Laudon Andrea orgánumán szoktunk meg. Nos, a két páros újra összeállt. Nagy lehetett a dilemma (vagy mégsem?), ugyanis a Celestét megformáló Agustina Palma szerepelt a 11 című focis telenovellában, ahol szintén Laudon Andi volt a magyar hangja. Ezúttal viszont Gulás Fanni lesz a megszólaltatója. Visszatérő magyar hang még Bogdán Gergő is, aki a Soy Luna után újra Jandino hangja lehet, Pekár Adrienn pedig Jazmínként tér vissza.



Bia - Györke Laura
Manuel - Pálmai Szabolcs
Ana - Andrádi Zsanett
Helena - Tamási Nikolett
Victor - Csík Csaba
Celeste - Gulás Fanni
Carmín - Csifó Dorina
Alex - Berkes Bence
Pixie - Hermann Lilla
Daisy  Berkes Boglárka
Mara - Kelemen Kata
Thiago - Penke Bence
Pietro - Bor László
Marcos - Markovics Tamás
Guillermo - Boldog Gábor
Jhon - Szabó Andor
Jandino - Bogdán Gergő
Antonio - Seszták Szabolcs
Alice - Ősi Ildikó
Mariano - Fekete Zoltán
Paula - Laurinyecz Réka
Chiara - Laudon Andrea

Bemondó: Schmidt Andrea
Magyar szöveg: Kozma Borbála

Bia története november 4-étől hétfőtől csütörtökig 19:00-kor látható a Disney Csatornán.