MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Megérkezett a Szörnyszakik 2. évadának előzetese, mely immár a tévébe költözik

A Disney bemutatta a Szörnyszakik 2. évadának előzetessét, mely előbb a tévében, majd néhány héttel később a Disney+-ra is felkerül.

Még 2021-ben a Disney+ exkluzív sorozatként mutatta be a Szörny Rt. sorozatos folytatását, a Szörnyszakikat. Most, három évvel később végre megérkezik a folytatás is, ám a piac folyamatos változása miatt ezúttal már nem exkluzív premierként érkezik a streaming óriásra, hanem előbb a tévében bizonyíthat áprilisban, májusban pedig a Disney+-on lesz újranézhető.

Kedden a Disney bemutatta a Szörnyszakik 2. évadának előzetesét, amelyben a főszereplő Tylor Tuskmant egy rivális céghez toborozzák dolgozni. A trailerrel együtt a Disney megerősítette azt is, hogy az új évad premierje április 5-én lesz az amerikai Disney Channelen, két vadonatúj epizóddal. Ezt követően minden szombaton két újabb epizód jelenik meg, amíg az egész évad május 5-én kerül fel a Disney+ kínálatába. Elöször pedig nálunk olvashatjátok a hír, mely szerint a Szörnyszakik Magyarországon is utat törnek a tévébe áprilistól, május 6-tól pedig a Disney Csatorna is levetíti a 2. évadot.





Szörnyszakik - a Disney+-on és a Disney Csatornán.