MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Kölyökklub áprilisi újdonságai

Rendületlenül érkeznek a csatornapremierek a Kölyökklubra.

Kalandos szafari (Zafari) - új sorozat, csatornapremier
5-én 17:25-kor, 8-ától hétköznap 16:50-kor dupla részekkel; 2. évad 16-ától 16:10-kor

Az anyatermészet varázslatos módon zebracsíkokkal áldotta meg Zoombát, a kis elefántot, akit ezért kitaszítják a csordájából. Így hát más, különleges állatokkal él együtt Zafariban, a Kilimandzsáró hegy lábánál, ahol megtanulja, hogy úgy tökéletes, ahogy van.

Tom és Jerry legújabb kalandjai - 2. évad, csatornapremier
12-étől minden reggel 07:00 körül

A klasszikus animációs sorozat főhősei: Tom, a macska és Jerry, az egér. Indulhat a macska-egér játék!

Drakers - A Ferrari pilótái - új sorozat, csatornapremier
12-én 21:20-kor dupla résszel, 13-ától mindennap 20:15-kor négy résszel

Chris és Fabri nagyon jó barátok, akik rajonganak az autóversenyzésért és ők maguk is pilóták szeretnének lenni a Drakers csapathoz csatlakozva. Álmuk pedig egy váratlan esemény hatására - a csapat két pilótája váratlanul eltűnik - valósággá válik, mikor részt vehetnek a junior világbajnokságon pilótaként.

Rozsdalovag - új sorozat, csatornapremier
17-étől 14:10-kor három résszel, 18-ától 13:50-kor négy résszel

Rusty azt hiszi, hogy ő a legerősebb, legbátrabb és legokosabb lovag a világon. De apránként rá kell jönnie, hogy téved. A valóságban egy szerethető, de mindig bajba kerülő kis kalandor, aki mindig túl nagy fába vágja a fejszéjét, ami mindig bele is törik.

Gormiti - új sorozat, csatornapremier
28-án 19:40-kor, 29-étől mindennap 19:10-kor dupla részekkel

Két testvér, Nick és Toby felfedezik, hogy képesek átváltozni hatalmas lényekké, úgynevezett Gormitákká. Most rajtuk és a barátaikon múlik a világ sorsa, közös erővel mindent meg kell tenniük, hogy megmentsék a világukat és társaikat a pusztulástól.

Marblegen - új sorozat
28-án 20:55-kor tripla résszel, 29-étől 5 résszel 20:00-kor

A miénkhez hasonló világban, ahol a mágikus golyóversenyek jelentik a legnépszerűbb elfoglaltságot, egy barátokból álló csapat a legmagasabb célra tör. Meg akarják nyerni a világ legnagyobb versenyét.

Lassie - új sorozat, csatornapremier
29-étől hétköznap 15:35-kor dupla résszel

Lenyűgöző madarak (Funny Birds) - új kisfilm
30-án 03:55-kor

A tízéves Ellie imád a természetről és a madarakról olvasni. Egy nap, néhány kilométerre az iskolától, a Loire folyó egyik kis szigetére megy, hogy egy madaras könyvet vigyen vissza a könyvtárba. Megdöbbenésére a sziget tele van madarakkal, melyek teljesen elvarázsolják a kislányt, aki beleveti magát a sziget felfedezésébe.

Csatornák
Kölyökklub