MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Régi-új formában tér vissza az X-Men – mutatjuk az előzetest

Új érában, új epizódokkal folytatódik a '90-es évek kultikus Marvel sorozata.

Már évek teltek el azóta, hogy a Marvel bejelentette, folytatja a '90-es évek népszerű sorozatát, az X-Men: Az animációs sorozat történetét, ott ahol anno abbamaradt. A várakozás hosszú volt, de idén márciusban véget is ér, hiszen egy hónap múlva új címen, az eredeti stílusában, az előzetes alapján új szinkronhangokkal debütál az X-Men új évada, az X-Men '97.

A sorozat előzetese rögtön egy kis múltidézéssel indít, amiben visszatekintünk a korábbi szezon utolsó pillanatira, amikor Xavier elhunyt. Majd láhatjuk, hogy Rozsomák és Küklopsz továbbra is folytatja régi rivalizálását, miközben utóbbi a csapat élére lép. Az Őrszemek is reflektorfénybe kerülnek, csakúgy, mint egy nagyon klassz pillanat, amelyben Gambit arra használja az erejét, hogy kinetikusan feltöltse Logan karmait!

A legnagyobb csavar az előzetes végére marad, mert megtudjuk, hogy X professzor mindent Magnetóra hagyott, aki úgy tűnik az X-Men igazi új vezetője lehet.





Sajnos hiába folytatás a sorozat, a korábbi évadok közül csak az első kettő került szinkronizálásra idehaza, az utolsó három évad nem érkezett el hozzánk. A Disney az új évad kapcsán nem igyekszik megidézni a korábbi szereposztást, teljesen újragondolja azt egy új leosztással.

Az X-Men '97 március 20-ától válik elérhetővé a Disney+ kínálatában.

Csatornák
Disney+