MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax márciusi újdonságai

Téli álmából felébredvén a Minimax márciusban egy vadonatúj sorozattal örvendezteti meg a nézőit, miközben a hónapot Barbie legfrissebb kalandjai indítják.

Tappancs hotel (Pet Hotel) - új sorozat
28-ától mindennap 20:00-kor dupla részekkel

Egy utca sarkán áll egy Kisállat Szálló, amely rövid távú szállást biztosít kiskedvenceknek. A szálloda tulajdonosa egy jóképű férfi, Robin, aki bútorokat és csúcstechnológiás létesítményeket talált ki az állatok számára, ahol élhetnek és játszhatnak. Elkíséri négy házi kedvence - a szemtelen kóbor macska, Nainai, a szépségmániás perzsa macska, Vicky, az erős kutya, Lili, és egy arrogáns tengerimalac, Bubu. A négy kisállat általában trükközik, viccelődik egymással, és segítenek Robinnak vigyázni a szálloda kisállat vendégeire. A sorozat a különböző háziállatok viselkedését és jellemzőit ötvözi, nem csak azért, hogy komikus hatást keltsen, hanem hogy tudományos ismereteket is megosszon az állatokról, házi kedvencekről és a gondozásukról. A téma a társról szól. Eltúlzott mozdulatokkal és egyszerű vonalakkal kívánja bemutatni ezen állatok kedvességét, valamint az emberrel való harmonikus együttélésük szépségét.

Barbie - A varázslatos pegazus kaland - új részek
1-jétől mindennap 17:30-kor

Barbie-ék felfedeznek egy titokzatos kis lovat a malibui tengerparton, és hamarosan rájönnek, hogy ő valójában egy Pegazus bébi! Együtt dolgoznak azon, hogy kiderítsék, honnan jött varázslatos barátjuk, aki a legcsodálatosabb fantáziákat kezdi életre kelteni. Miközben megpróbálják hazajuttatni a kis Peggy-t, meg kell védeniük őt Rockitól, aki el akarja lopni a kis pegazus szárnyait. A Malibuban játszódó történetben Barbie-ék és barátaik rájönnek, hogy a varázslat valóban körülöttünk van.

Csatornák
Minimax