MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Kölyökklub márciusi újdonságai

A frissen indult Kölyökklub márciusi kínálata csatornapremier sorozatokat tartalmaz.

Immobile Stars - új rövidfilm
1-jén 04:00-kor

A 9 éves Chenghua a legjobb barátnőjével együtt prezentációt készít az űrről. Ám nem tud elég időt szakítani rá, mivel a szülei nem boldogulnak a segítsége nélkül. Chenghua belefárad a folytonos tolmácsolásba a francia nyelvet nem beszélő szülei és a világ között, ezért elhatározza, hogy a saját szívének engedelmeskedve felfedező útra indul.

Dinofroz  - új sorozat, csatornapremier
7-én 20:40-kor, 8-ától mindennap 20:00-kor dupla részekkel; 2. évad 20-án 19:45-kor, folytatás 19:10-kor dupla részekkel

Tom, a 12 éves fiú és barátai társasjátékozás közben egy olyan világba kerülnek, ahol a Rockfroz nevű kövek segítségével dinoszauruszokká tudnak átalakulni. A hihetetlen kalandok során jobban megismerik önmagukat, és erősebbé válik a barátságuk.

Kody kalandjai (Kody Kapow) - új sorozat, csatornapremier
12-én 19:10-kor, 13-ától mindennap 17:55-kor öt résszel

A 9 éves Kody a családi látogatás során megtudja, hogy ő a következő a sorban, aki a falu védelmezője lesz. Semmi jóra nem számíthat, hiszen a gonosz Mogo és majomkegyencei rengeteg bajt okoznak. Szerencsére Kody segítségére siet nagyapja, Li mester, szuperdetektív unokatestvére, Mei és Goji, a félős tigris. Ráadásul van egy titkos fegyverük is, a Zafír Sárkány, amivel szuperhősökké válnak.

Supa Strikas - új sorozat, csatornapremier
1. évad 24-étől mindennap 20:20-kor négy résszel; 2. évad 27-étől mindennap 20:20-kor négy résszel

A kalandokkal és szívbemarkoló foci-akciókkal teli Supa Strikas fantasztikus utazás a futball világában. A havas Himalájától az ősi azték romokig, a gyönyörű brazil tengerpartoktól a világűr sötét bugyráig; a Supa Strikas a Szuperliga dicsőségéért folytatott küzdelmében mindenhová és bárhová eljut, ami csak elképzelhető. De az útjuk során egy sereg ravasz ellenféllel találják szembe magukat, köztük a zseniális, de őrült tudóssal, és a rettenthetetlen alpesi tengerészgyalogsággal. A Supa Strikáknak mindent be kell vetniük, ha haza akarják hozni a trófeát.

Dínó farm - 2. évad, csatornapremier
19-én 17:20-kor dupla résszel, folytatás hétköznap 16:50-kor négy résszel

A három kis cowboy, Min, Bo és Miguel a Dinó Ranch-on kalandoznak, ahol az emberek és a dinoszauruszok egymás mellett élnek. Ugyan a Dino Ranch elsősorban önfenntartó farm, amelyet a Cassidy család vezet, ám egyúttal menhelyként is szolgál a dinoszauruszok számára.

Csatornák
Kölyökklub