MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az M2 januári újdonságai

Előfordulhat, hogy az M2 leszerződött a DreamWorks-szel?

Sárkánylovasok: Égi hősök - új évad
6-ától mindennap 16:50-kor

Mikor felbukkan a szomszédos Guttsgalor sziget főnöke, Ingrid, hogy a Jószándék Serlegét átvegye, a Sárkánylovasoknak kell megkeresniük a Duggard által elrejtett tárgyat, hogy meggátolják a két sziget közötti csatározást...

A kis herceg és barátai - új sorozat
6-ától hétvégente 15:30-kor dupla részekkel

Elijah szomorú, mert nem kapott desszertet a menzán és nem tudta magát megértetni a nagyobb gyerekekkel. Az űrben a Kis Herceg és barátai beleütköznek a kis Holdba, aki megfázott, mert eltakarják előle a napot. Elijah itt érti meg mennyire fontos az önérvényesítés.

Mini Madagaszkár – Vár a nagyvilág - új sorozat, csatornapremier
10-étől hétköznap 18:25-kor

Az állatkerti legénység vad kalandba indul New Yorkba, hogy kedvenc látogatójuk Jakey elveszett mackóját visszaadják. Marty közben rájön, hogy az élet bizonyos dolgai nem úgy vannak, ahogy azok a használati utasításban le vannak írva.

Zakatoljunk haza az ünnepekre! - új különkiadás
21-én 19:10-kor

Leesett a hó, mindenkinek ünnepi hangulata van Chuggingtonban, készülnek a Fények Fesztiváljára. Egyedül Rosa szomorú, akinek honvágya van. San Locomotába szeretne menni, hogy az ottani téli fesztiválon részt vegyen. Egy lavina miatt azonban nem juthat el a hazájába, ezért barátai Chuggingtonba hozzák San Locomotát, az ottani ünnepet.

Csatornák
M2