MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Karácsonyi rablós film az idei DCOM

Kevesebb, mint három hónap múlva már Karácsony, a Disney pedig idén is készül sajátgyártású tévéfilmmel. Ennek mutatjuk meg az előzetesét.

A film az ötödikes Andy-t követi nyomon, aki ebben az évben egy kicsit rosszfiú volt. Amikor felpörög a karácsony reggele, és Andy nem kap ajándékot a Mikulástól, rájön, hogy rajta van a rosszak listáján. Andy mivel nem érzi helyesnek ezt a döntést, összeszed egy csapatot a rosszak listájáról, hogy egy bonyolult rablást hajtsanak végre, amivel megszerezhetik az ajándékokat, amelyeket ő és a többiek megérdemelnének.

Az elszánt csapatban Dulce, Andy legjobb barátja és íjászszakértője; Lewis, az északi-sarki összeesküvés-elmélet híve; Ha-Yoon, a  vakmerő; az állatokkal suttogó Rose; az álcázó mester Jon Anthony; az imádnivaló sármőr Albert; és Andy nővére, Laurel, egy tehetséges tornász, aki az önbizalmát szeretné visszanyerni. Andy egy elégedetlen teherszállító pilóta, Bruno segítségét is kéri, aki azt állítja, hogy látta a Mikulás szánjá. Az ajándékok keresése során azonban a banda kezd rájönni, hogy a karácsony inkább az  ajándékozásról szól, mint az elvételről.



A The Naughty Nine november 22-én debütál az amerikai Disney Csatornán, másnap a Disney+-on, december közepén pedig a magyar Disney Csatornára is megérkezik.