MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Hazánkban először a Netflixen debütál a Nickelodeon legújabb élőszereplős vígjáték sorozata

Két szinte teljesen ellentétes mostohatestvér érkezik novemberben a Netflixre.

Erin és Aaron hirtelen mostohatestvérek lesznek, amikor Aaron anyja és Erin apja összeházasodnak. Bár a nevük nagyon hasonló, ezen kívűl a testvérpár viszont szinte semmiben sem hasonlít egymásra. Egyetlen egy dolog közös bennük az pedig az, hogy mindketten imádják a zenét.

A főszerepben Ava Ro, Jensen Gering, David S. Jung és Larisa Oleynik látható. Az utóbbi személy ismerős lehet, mivel már rengeteg filmben és sorozatban láthattuk illetve halhattuk is őt, pl.: Winx Club, Mike és Molly, Sok hűhó, Pete és kis Pete, Alex Mack titkos élete, Már megint Malcolm, Jessabelle és ezeken kívül még rengeteg sorozatban szerepelt még. Az előzetesben is hallható szinkronhangok közül talán Rába Rolandot emelnénk ki, akit bár sokat látunk színészkedni, szinkronokban is egyre többet hallani újabban, de talán szitkomokban még eddig kevesebbet, főleg hasonló tini műsorokban. Rajta kívül még Staub Viktória, Sipos Eszter Anna és Bogdán Gergő alkotják a fő négyest.



A sorozat első évadát idén április közepén mutatta be az amerikai Nickelodeon. Az 1. évad 13 epizódból áll, amik novemberben magyar szinkronnal érkeznek a Netflixre; jelenleg nem tudni, hogy a későbbiekben itthon a Nickelodeon vagy a TeenNick tervezi-e a sorozat bemutatását.

Az Erin és Aaron (Erin & Aaron) című sorozat teljes 1. évada november 3-án debütál a Netflixen.

A cikk Drake írása.

Csatornák
Netflix