MENTRUM
Általános
Újdonságok

Az Antenna Entertainment-csatornák októberi újdonságai

A csatornacsoport kicsit felpörgeti az eseményeket októberben, de végeredményben mégsem lesz semmi érdemleges a csatornáikon, leszámítva a Viasat3 új saját gyártású realityjét.

Az október nagy szenzációja a Viasat3-on 2-án debütáló Szingli vagy svindli című párkereső reality Liptai Claudia műsorvezetésével és Tápai Andi főszereplésével. A reality hétköznaponként 20:00-kor kerül adásba, erre építi fel két csatornájának főműsoridejét az Antenna Entertainment, ugyanis az esti adások után a Viasat3-on érkezik egy kibeszélő műsor is, majd 22:00-tól az érdeklődők átkapcsolhatnak a Viasat2 műsorára, ahol a Szingli vagy svindli - Filter nélkül lesz látható, melyben az adásból kimaradt, néha pikánsabb, máskor csak megbotránkoztatóbb műsorok kerülnek képernyőre. A Viasat3 sorozatpremierrel, pontosabban csatornapremierrel is készül. 5-étől érkezik a Doktor Murphy 6. évados premierje, miután nyáron már az RTL adásba küldte. Az epizódokat hétköznap 12:25 körül dupla résszel vetíti a csatorna.

Ennyit a Viasat3-ról, és ha már kicsit belefolytunk a Viasat2 műsorába, akkor nézzük mit tartogatnak októberre. Az említett mellé érkezik még a Szívek kávéháza 5. évada, mely a csatorna szellemiségéhez tartva magát továbbra is hektikus időpontokban érkezik. Az új évadot 12-étől lehet követni, továbbra is hétköznaponként 15:30 körül. Reality fronton a Colin és Justin tuti lakástippjei 2. évada is érkezik, méghozzá 18-ától a megszokott időpontokban. Újdonságként pedig a Zöldfülű lakásfelújítók is látható lesz. A címe elég árulkodó. Ezt a műsort szintén 18-ától lehet követni. Az első rész 18:05-kor, a folytatás 18:55 körül lesz látható.

Az AXN két premierrel készül a következő hónapban. A Doktor Murphy 6. évada itt is látható lesz, viszont kicsit lassabb tempóban, mint a Viasat3-on. 2-ától hétfőnként 21:00-kor dupla részekkel lesz követhető. 19-étől pedig érkezik egy tényleges új sorozat. A múlt árnyékában című görög sorozat Save Me címen található meg, a története pedig "Egy meztelen holttest és egy nő eltűnése köt össze 2 nőt, egy nyomozónőt, Despina Loukidit és az eltűnt nő testvérét, egy fafaragó művészt, Nikol Pomanou-t." Új részek csütörtökönként 22:55-kor lesz látható.

Végezetül pedig nézzük meg mivel készül a Viasat6. Nagyban építenek a napközben szitkomokra, érkezik egy újabb sokévados sorozat. Tim Allen főszereplésével lesz látható az Apa csak egy van. Valószínűleg készülnek a lejáró sorozatok jogainak pótlására vagy csak a kínálat színesítésére, hiszen több olyan hét is akadt a csatornán, amikor már majdnem egész nap csak Két pasi meg egy kicsit vetítettek. De ez csak feltételezés. Visszatérve a témára, az első évad 2-ától hétköznap 18:35-kor lesz látható. Valamint érdemes megjegyezni, hogy a Dumaszínház új részei immáron csak a Viasat6-on debütálnak, miután a Viasat3 műsoridejéből kiszorult a műsor.