MENTRUM
Általános
Újdonságok

Az Antenna Entertainment-csatornák szeptemberi újdonságai

Szeptemberben végre akad némi újdonság a csatornacsaládnál.

Indul az őszi szezon, illik is bedobni valamit a közösbe, de a két hónapos szünetet követően kicsit többre számítottunk. Ebben a hónapban az AXN kicsit háttérbe szorul, ahol lényegében csak egy csatornapremierre futja. Szeptember 19-étől jön ugyanis az NCIS 17. évada, melyet keddenként 21:00-kor dupla részekkel vetít majd a csatorna.

A Viasat2 már a hónap elején berobbantja a premierjeit. Elég random módon jön a Szívek kávéháza (Hara’s Café), méghozzá a 4. évaddal. A görög dramedy sorozat eredetileg 2003-2006 között futott három évadon keresztül, majd 2019-től felésztésre került egy 4. és 5. évad erejéig. Nos, a Viasat2-re ezutóbbi felélesztés jön, méghozzá 11-étől hétköznap 14 óra körül. És ezt a "körült" elég tágan kell értelmezni, mert lesz mikor 13:50-kor kezdenek, máskor már 14:40-kor. A történet szerint a sorozat egy elszigetelt faluban játszódik, ahol az élet néhány évtizeddel ezelőtt megrekedt. Amikor a fiatal Hara a faluba érkezik, és kávézót nyit, ellentét alakul ki közte és a teljesen konzervatív polgármester között, aki nem akarja, hogy bárki is tönkretegye falujának eszméit és erkölcsi elveit.

12-én pedig két realityt mutat be a csatorna. A Lakást a gyereknek! (My House, Your Money) című műsor olyan fiatalokról szól, akik az első lakásukat keresik. Mivel a családtagjaikhoz fordulnak pénzügyi segítségért, a család minden tagja elmondja a véleményét arról, hogy milyen otthon a legjobb a fiatalok számára. A sorozat 12-én 18:55-kor dupla résszel indít, ezt követően pedig hétköznaponként érkeznek az újabb részek. A 2. évad 29-étől látható. Érkeznek Colin és Justin tuti lakástippjei, szintén egy reality, de ezúttal már csatornapremierként. 12-étől hétköznap 17:50-kor lesz látható.

Korábban már írtunk róla, hogy idén ősszel a Dumaszínház estjei a Viasat3-on lesznek láthatóak. Szeptember 1-jétől minden pénteken 20:00-kor, ismétlés vasárnap este a Viasat6-on. Végül pedig Kémbarátok (Intelligence) címen elhozza a Viasat6 a brit vígjátéksorozatot David Schwimmer főszereplésével. Szeptember 11-től hétköznap 22:00-kor lesz látható, a második évad 19-én debütál.