MENTRUM
Videók
Ifjúsági
Mozi

Érkezik a magyar mozikba a Miraculous-mozifilm - íme a szinkronos előzetes

Friss a hír, szinte már nyakunkon a bemutató.

Marinette és Adrien nem mindennapi középiskolások. Ahhoz, hogy megmentsék Párizst, nincs más választásuk, magukra kell ölteniük a szuperhős gúnyát: Marinette Katicabogárrá, Adrien pedig Fekete Macskává válik. A film a nagysikerű sorozat előzményeként a hősök eredettörténetét meséli el.



Nemrég még bizonytalan volt a film hazai forgalmazásának sorsa, ám a ti jelzéseiteknek hála értesültünk mi is arról, hogy már augusztusban láthatjuk mi is a filmet, méghozzá természetesen magyar szinkronnal. A hazai forgalmazó végül az egykori Big Bang Media lett, a jelenlegi Prorom, amely arról híres, hogy függetlenebb filmeket, kevésbé blockbuster alkotásokat hoz el a magyar piacra, melyek mind népszerűvé tudnak válni így is. A Miaculous pedig adja magát, mely bár nem versenyezhet egy Pixar-film reklám erejével, de biztosak vagyunk benne, hogy helyt fog állni és kár volt az eredeti forgalmazónak a mozik helyett a Netflixet választania.



A film rendezője egyébként Jeremy Zag, aki kivette a részét a forgatókönyv megírásából is Bettina Lopez Mendoza mellett.

A Miraculous: Katicabogár és Fekete Macska kalandjai - A mozifilm augusztus 3-ától lesz látható a magyar mozikban.