MENTRUM
Szinkron
Mozi

A Katicabogár és Fekete Macska kalandjai: A film magyar hangjai

Hosszas bizonytalanság után a hazai mozikba is érkezik a Katicabogár és Fekete Macska kalandjai: A film, ezzel a szereposztással.

Marinette és Adrien nem mindennapi középiskolások. Ahhoz, hogy megmentsék Párizst, nincs más választásuk, magukra kell ölteniük a szuperhős gúnyát: Marinette Katicabogárrá, Adrien pedig Fekete Macskává válik. A film a nagysikerű sorozat előzményeként a hősök eredettörténetét meséli el.

A film és a sorozat szereposztása között szerencsére nem sok a különbség, szinte minden fontosabb szereplő a saját hangján szólal meg, főszereplőink, Pekár Adrienn és Penke Bence is visszatérnek. Persze, ahogy a szinkronos előzetes már ellőtte, akadnak szereplők, akiket kénytelen volt cserélni a rendező ismeretlen okok miatt. Végeredményben viszont ezek a változások nem zökkentik ki a nézőt, sőt a látványvilágnak és a mozivásznaknak köszönhetően egy nagyszerű élményben lehet része, aki a filmre jegyet vált.



Marinette - Pekár Adrienn, énekhangja: Jenes Kitti
Adrien - Penke Bence, énekhangja: Cseh Dávid
Fu mester - Csuha Lajos
Gabriel - Kárpáti Levente, énekhangja: Szolnoki Péter
Tikki - Sipos Eszter, énekhangja: Magyar Viktória
Plagg - Láng Balázs
Nooroo - Fülöp Tamás
Nino - Baráth István
Chloe - Hermann Lilla
Sabrina - Molnár Ilona
Alya - Gulás Fanni
Sabine - Tarr Judit
Tom - Petridisz Hrisztosz
Nathalie - Kisfalvi Krisztina
Emilie - Roatis Andrea
Rőtszakáll - Bartók László
fiatal Marinette - Koch Bulla Zelda
fiatal Adrien - Chater Áron
Fiatal Gabriel - Ács Balázs
Hírolvasó - Balda Balázs

További magyar hangok: Kálmán Henrietta, Geri Tamás, Bácskai János, Balda Balázs, Fábián Nikolett, Koch Bulla Zelda, Chater Áron, Tárnok Csaba, Szántai Szofi, Kretz Boldizsár, Garami Mónika, Roatis Andrea, Fekete Zoltán, Tóth Márk, Mezei Kitty, Kapácsy Miklós, Majorfalvi Bálint, Bartók László, Zsigmond Tamara, Egressy Tamás, Dobó Enikő

Bemondó: Welker Gábor

A Katicabogár és Fekete Macska kalandjai: A film augusztus 3-tól elérhető az ország mozijaiban.