MENTRUM
Videók
Ifjúsági
Anime

A Netflix készítésében elevenedik meg a One Piece - kijött az első előzetes

A Netflix rajongói eseménye, a Tudum helyi idő szerint szombat este került megrendezésre, ahol számos tartalomhoz érkeztek videós anyagok, képek, előzetesek. Nem maradhatott ki a sorból a One Piece sem, amihez végre bemutató dátumot is kaptunk.

Az animék hatalmas népszerűségnek örvendenek, a Netflixen is számos saját és vásárolt tartalom van, ezért nem meglepő, hogy a szolgáltató serényen próbálkozik újabb szintre emelni ezt a műfajt és még szélesebb körben megismertetni a közönséggel. Legutóbb épp a Cowboy Bebop élőszereplős megvalósításával vallottak kudarcot, de nem adják fel, nyár végén érkezik a következő nagyobb dobásuk, a One Piece élőszereplős feldolgozása. Régóta tudjuk, hogy idén tervezi bemutatni a sorozatot a streaming szolgáltató, ám egészen eddig kellett várnunk az első előzetessel és a hivatalos premierdátummal.

Az előzetes röviden bemutatja Luffy legénységének néhány tagját és azt, hogyan hozta össze először a csapatot. Bepillantást nyerhetünk Luffy rugalmas képességeibe is, valamint néhány pillantást vethetünk arra, hogy kivel harcol a szalmakalapos legénység, ami arra utalhat, hogy a Netflix néhány változtatást eszközöl a manga adaptációjában. Ez viszont a premierig nem fog ténylegesen kiderülni, de nem is lenne meglepő, ha változtatnának, ugyanis a manga is, valamint a tévésorozat is rengeteg epizódból áll, ennek a sorozatnak pedig esélye sem lesz minden történetszálat feldolgozni.



A One Piece augusztus 31-én debütál a Netflixen.

Csatornák
Netflix