MENTRUM
Videók
Általános

Viva Las Vegas! Megérkezett az Agent Elvis előzetese

Nemrég végre bemutatta a Netflix az Elvisről szóló új, felnőtteket megcélzó sorozatának előzetesét. Szinkronosan is.

A sorozatban Elvis Presley fehér kezeslábasát egy jet packre cseréli, amikor titokban beiktatják egy titkos kormányzati kémprogramba, hogy segítsen megküzdeni az általa szeretett országot fenyegető sötét erőkkel – mindezt úgy, hogy közben a Rock & Roll királyaként is dolgozik.

A 007-es franchise és a James Bonddal született szuperkémek által ihletett előzetes rávilágít arra, hogy Elvis ügynök nem fog ütéseket kitartani, amikor az őrültek nevetséges világuralmi tervein és a szuperkémek munkájuk elvégzéséhez szükséges röhejes eszközein viccelődik. Továbbá a sorozatot az 1960-as és 1970-es évek közé is beállítja azáltal, hogy olyan történelmi szereplőket mutat be, mint Richard Nixon elnök, és olyan eseményeket, mint a holdraszállás.

A tengerentúli előzetesekről szóló cikkekben kiemelik Matthew McConaughey játékát Elvisként, továbbá hallható még Don Cheadle, Kaitlin Olson, Johnny Knoxville, Tom Kenny, valamint Priscilla Presley is. Viszont, aki magyarul tervezi nézni a sorozatot, arra is lehetőség a Netflix jóvoltából, ahogyan az alábbi előzetesben is látható, illetve hallható. Elvis magyar hangja Ember Márk lesz, illetve Lengyel Tamás, Gáspár Kata és Patkós Márton is hallható lesz többekközt.



Március 17-étől kell keresni az Elvis, a titkos ügynök című sorozatot a Netflixen.