MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang februári újdonságai

Megy a hangolódás a márciusban induló Cartoonitora, debütál egy új sorozat.

Nem csak a Cartoon Networkre érkezik a Batwheels, hanem a Boomerangra is. Sőt, a sorozat ugyebár ezen a csatornán lesz látható, a CN csupán további löketet ad a premiernek. A Boomerangon szintén február 18-án 08:00-kor debütál a bevezető epizód, A kezdet című, majd a következő napokban többször is megismétlésre kerül, nem egyszer a Cartoonito műsorblokkon kívül is. Szintén 18-án debütál a Batwheels rövidfilmes sorozata, a Batwheels: Íme a csapat!. A premier napján 15:50-kor, 16:45-kor és 17:45-kor is érkezik egy-egy új rész, amit a következőkben szombatonként 15:50-kor követ majd egy új rész.

Sajnos hiába a szinkron az RTL+-on, a CoComelon a Boomerangon eredeti nyelven látható. Ennek ellenére februárban jön a 2. évad, méghozzá 6-ától, melyet továbbra is mindennap 10:20-kor és 12:20-kor lehet elcsípni. Végül pedig Tom és Jerry szülinapja alkalmából a csatorna készül egy kisebb összeállítással. A Tom és Jerry szülinapi bulija február 4-étől mindennap 15:00-17:00 között lesz látható hétköznap Tom és Jerry-show epizódokkal, hétvégén pedig Tom és Jerry-tévéfilmekkel megspékelve.

A Cartoonito műsorblokk ebben a hónapban is úgy gondolja, hogy a legjobb műsortaktika, ha naponta csak két műsort vetítenek minimaratonok formájában.

Csatornák
Boomerang