MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang januári újdonságai

Mióta újra bevezetésre került a Cartoonito blokk a Boomerangon, azóta a normális műsoridőbe már nem jutnak premier tartalmak, szinte minden csak a Cartoonito erősítésére szolgált.

És, hogy miért érdemes erről beszélni? Nos, azért, mert ez eddigi tendencia januárban is folytatódik, illetve mert fontos információt kell megosztanunk veletek: márciustól a Boomerang hivatalosan is Cartoonitová válik. Így már annak is van értelme, hogy miért kezdtek lassan átvándorolni népszerű Boomerang-műsorok a Cartoon Networkre. Mivel a Cartooniton márciusig nem fog indulni annyi óvodásoknak szánt gyerekműsor, amivel egy egész napot ki lehetne tölteni, ezért a karácsonyi szünetben is a blokkban látható korábbi műsorok adásba tűzése is várható, úgy mint a Birodalmi alakulat vagy az Alice és Lewis.

És most lássuk a januári premiereket. Rövid szünetet követően 16-ától egy újabb premierhét keretein belül érkeznek az Alagi legújabb epizódjai. A bemutató időpontja továbbra is változatlanul 13:30-kor lesz, az ismétlések pedig 8 órai kezdéssel csíphetőek el.

Premier csak ennyi lesz, viszont januárban is lesz Mesedélelőttök nevű maraton, ezúttal Mr. Bean kerül a főszerepbe. Ugyebár ez a Mesedélelőttök a Cartoonito mondhatni exkluzív maratonja, így joggal merülhet fel a kérdés, hogy Bean és a nem mindennapi történetei mit keresnek egy óvodásoknak szánt blokkban. Tudni kell, hogy eredetileg a Dorothy Óz földjén volt a terv. A Mesedélelőttök Mr. Beannel tehát január 7-étől minden hétvégén 08:30-11:00 között kerül adásba. Továbbá bár a Karácsonyi mesedélelőttök program véget ér a napokban, január folyamán mégis heti szinten csak két - illetve az Alagival kiegészülve három - műsor fogja alkotni a Cartoonito szerkezetét. Vagyis továbbra is 08:30-11:00 és 11:00-13:30 közt egy-egy műssor minimaratonja lesz látható. Január során a Thomas, a gőzmozdony, Menő Mike, Lucas, a pók, Musi-musi és a gombácskák, Bébi bolondos dallamok, Pat, a kutya, Birodalmi alakulat című szériák váltogatják majd egymást.