MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang novemberi újdonságai

Remélhetőleg az alábbi címek közül nem halaszt el semmit a Boomerang a Batwheels mintája nyomán.

Majdnem egy éves kihagyást követően november 14-étől napiban, egy teljes héten keresztül lesznek láthatóak az Alagi legújabb részei. A sorozat elég régóta nincs már műsoron sem, alkalmanként sem hozza vissza a csatorna, hogy legalább a nézők ne felejtsék el a létezését, ezért felelevenítenénk, miről is szól a műsor. Alagi egy élénk és vidám rajzfilmsorozat, ami nemcsak a kisgyerekeknek, de a család minden tagjának remek szórakozás. Egy aranyosan optimista fiatal vakond kalandjait követhetjük végig a föld alatt.

Az Alagi új részei a fent említett naptól naponta 12:30-kor lesz látható. Ezt megelőzően debütál a csatornán a CoComelon című ovisoknak szóló sorozat, mondhatni csatornapremierként, hiszen idehaza a Netflixen volt először látható, nemrég pedig az RTL Moston is bemutatkozott. Míg előbbi felirattal tette elérhetővé az epizódokat (kivéve a legutóbbi szezont), addig utóbbi egyből magyar szinkronnal mutatta be. Egyértelmű, hogy a Boomerangon is magyarul énekelnek a gyerkőcök, kérdés az, hogy az RTL-es változattal vagy sajáttal. A CoComelon 7-étől mindennap 10:25-kor lesz látható.

2021 után 2022-ben is látható lesz a Téli szünet Scooby-Doo-val, Tommal és Jerryvel című műsorblokk. Tudjátok, ez az a blokk, amiben kezdésnek egy tévéfilmet adnak le, majd az adott főszereplő műsorait. A blokk 26-ától hétvégente 16:00-tól három órán keresztül lesz látható. Végül pedig november 5-étől Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony-kalandok maratonokkal színesíti a hétvégéket a Cartoonito blokk. A teljes 25. évad 08:00-11:00 között kerül adásba.