D23 2022: Samuel L. Jackson, Titkos invázió, előzetes

D23 2022: Samuel L. Jackson, Titkos invázió, előzetes

Az MCU 5. fázisát erősítő Titkos invázió megkapta az első előzetesét.

Ahogyan azt a korábbi hírekből már tudjuk, a Skrullok visszatérnek a Marvel 2023. tavaszára időzített sorozatában. És csak egy ember állíthatja meg őket, Samuel L. Jackson Nick Fury-ja. A D23-on bemutatott előzetesben minden fontosabb szereplő feltűnik, úgy mint Ben Mendelsohn, Talos Cobie Smulders, mint Maria Hill Don Cheadle, mint James "Rhodey" Rhodes, azaz Hadigép és természetesen az előbb említett Samuel L. Jackson, mint Nick Fury. A visszatérő szereplők mellett új arcokkal is bővül a gárda Kingsley Ben-Adir (Egy éj Miamiban), Olivia Colman (A kedvenc), és Emilia Clarke (Trónok harca) személyében.

A történetről továbbra sem szeretne bővebben beszélni a Marvel, így marad a most kiadott előzetes, amely ízelítő mivoltából egy rövid és gyors összefoglaló a sorozatból. A Skrullok egy csoportja a Földre érkezik, hogy elfoglalja a bolygót. Ezt próbálja megakadályozni Nick Fury, Talos és szövetségeseik. Csupán egy problémájuk van: mivel a Skrullok alakváltó lények, ezért nem tudják megmondani, hogy ki az ellenség, és ki nem az.

A 6 részes Titkos inváziót Thomas Bezucha és Ali Selim rendezik.A Titkos invázió valamikor 2023 tavaszán debütál, a tervek szerint az 5. fázis második darabjaként A Hangya és a Darázs: Kvantumánia után.