MENTRUM
Videók

D23 2022: Horror-különkiadással készül az idei halloweenra a Marvel

A Marvel bevezeti a vérfarkasokat az MCU-ba.

A D23-on a Marvel bejelentette a Werewolf by Night különkiadást, mely már októberben fel is kerül a Disney+-ra. A Werewolf by Night két karakter neve is a képregényfüzetekben, akik történetesen tényleg vérfarkasok. A két variáció közül a Jack Russell-féle karaktert eleveníti meg a Marvel.

Egy sötét és komor éjszakán szörnyvadászok egy titkos csoportja előbújik az árnyak közül, hogy összegyűljenek a baljós hangulatú Vérkőtemplomnál vezetőjük halála után. A vezetőjük életéről tartott furcsa és lidérces megemlékezést követően a résztvevők titokzatos és halálos versenybe keverednek, miközben egy nagy hatalmú ereklye után kutatnak, és a vadászat közben szembekerülnek egy veszedelmes szörnyeteggel. Az 1930-as és 1940-es évek horrorfilmjei alapján készült hátborzongató különkiadás igyekszik félelmetes, lidérces hangot megütni a rengeteg feszültséggel és ijesztő jelenettel, bevezetve a nézőket a Marvel filmes univerzumának egy újabb szegletébe.

Gael García Bernal alakítja a címszereplőt, Laura Donnelly (Outlander - Az idegen) kelti életre Elsa Bloodstone-t, a szörnyvadászt, de a különkiadásban szerepet kap még Harriet Sansom Harris is. Michael Giacchino rendezte, aki leginkább zeneszerzésről ismert, nagyjából ez lesz az első komolyabb rendezése.

Az alábbi előzetes próbálja megfogni a horrorisztikus elemeket, ám ennek ellenére egy vígjátékra kell számítani horror-stílusjegyekkel, ha lehet hinni a Disney+-os adatlapjának.



A Werewolf by Night október 7-én debütál a Disney+-on.