MENTRUM
Videók

D23 2022: A mandalóri 3. évad első- és az Andor végső előzetese

A panel utolsó pillanatáig húzták a közönség agyát, de végül bemutatták A mandalóri 3. évadának első képsorait, illetve kiadták a nyakunkon levő Andor utolsó előzetesét is.

A mandalóri

Grogu és Din visszatértek A mandalóri 3. évadának első előzetesében. Ez a trailer pontosan ott folytatódik, ahol a Boba Fett könyve története abba maradt, mely nem hivatalosan A mandalóri fél évada, szezonközti ki kitekintője. Grogu és Mando újra együtt vannak, boldogak amennyire csak lehetnek, de találkozásuk nem oldotta meg Grogu általános képességhiányát, és továbbra is olyan fegyelmezetlen, mint volt.

A korábbi szezonokhoz hasonlóan a 3. évadot is Jon Favreau és Dave Filoni írják, valamint az ő producerkedésük mellett készül. Természetesen a mandalóri szerepében visszatér Pedro Pascal, Carl Weathers, mint Greef Karga és Katee Sackhoff, mint Bo-Katan.

A mandalóri 3. évada 2023 februárjában indul a tervek szerint.



Andor

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet egyik kiemelt főszereplője szeptemberben saját sorozattal érkezik a Disney+-ra, melyben megismerhetjük, hogyan lett a lázadás egy fontos résztvevője, hogyan jutott el arra a pontra, ahol a filmben csatlakozunk hozzá. Sajnos a karakter sorsa meg van pecsételve, ha figyelembe vesszük, mi történik vele az említett filmben. Így tehát az Andor című sorozat egy előzménytörténet lesz a Star Wars világából.

Az Andor szeptember 21-én három résszel debütál a Disney+-on.