MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az M2 októberi újdonságai

Októberben az M2 több új sorozattal és új évadokkal is megörvendezteti a nézőket.

Botcsinálta boszi - 3. évad
2-ától hétvégente 13:20-kor

Az évadnyitóban: Mildred és a többi tanuló is megkezdi a harmadik évfolyamot. A kislány úgy érzi, az anyja megérdemli, hogy az őse által lemondott varázserőt megkapja, ám Miss Cackle nem engedi. Mildred azonban nem csügged, a közelgő seprűverseny fődíja egy olyan erővel bíró varázsszer, aminek a segítségével mégis valóra válhatja az álmát. Ennek érdekében pedig a csalástól sem riad vissza. Miss Cackle látva a kislány elszántságát, megoldást talál Jullie-nek.

Számoljunk Paulával - 5. évad- új sorozat
3-ától hétköznap 10:40-kor

Az évadnyitóban: Paula mint mindig, most is barátaival tölti a napot. Timmel, a kisfiúval, Billy-vel az oroszlánnal, Krétással a táblával és Kalkkal, a számológéppel. Ma Banánfa bácsit látogatják meg, aki magányosan él, és mindig örül a társaságnak. Paula és barátai elhatározzák, keresnek barátot Banánfa bácsinak.

Sadie Sparks - új sorozat, csatornapremier
3-ától hétköznap 12:35-kor dupla részekkel

Sadie Sparks egy látszólag teljesen átlagos kislány, ám egy napon rájön, hogy bizony varázslói képességekkel rendelkezik. Ahhoz azonban, hogy ennek hasznát is vegye, bizony van még it tanulni. Gilbert a kissé undok, ámde remek humorral rendelkező nyúl lesz a tanára, és hamarosan kiderül, hogy ők remek páros így együtt.

Szőrmókok - a legjobb ovis barátaid - új sorozat
6-ától hétköznap 13:30-kor

Haha, Hehe, Hihi, Hoho és Huhu, az öt kis szőrmók a gyerekek legjobb barátja szeretne lenni, de miket és hol kell ahhoz megtanulniuk? A Szőrmók oviban, ahol a világ minden tájáról, minden nap más-más kisfiú vagy kislány mutatja meg nekik a kedvenc dolgaikat: bújócskázni, muffint díszíteni, focizni, hulahopp karikával táncolni, képregényt olvasni és megannyi mást. Utána a lila, barna, kék, zöld, sárga szőrös szőrmókoknak is be kell mutatni, hogy együtt ők is meg tudják ezeket tanulni.

Büdi és Markosz - 2. évad
17-étől hétköznap 15:30-kor

Az évadnyitóban: Büdinek és Markosznak le kell takarítania a havat a vasúti sínekről különben Sebes, a vonat nem tudja a karácsonyfát a gurulvári térre vinni. /Karácsony reggelén Büdi és Markosz egy lezuhant szánra bukkannak, tele karácsonyi ajándékokkal. Nekik kell megoldani, hogy az ajándékok eljussanak Gurulvár lakóihoz.

Dínók nyomában - új sorozat
17-étől hétfőnként 17:15-kor

Melyik gyerek ne szeretné a dinoszauruszokat? Így van ezzel főhősünk, Marci is, aki bár fiatal kora ellenére rengeteg információt tud az őshüllőkről, mindig tanul valami különlegességet professzorától, aki minden érdekességbe beavatja a Magyarországon talált dinoszauruszokkal kapcsolatban.

Vegaszauruszok - új sorozat
17-étől hétfőnként 17:20-kor

Ginger, a kis Réparotopsz, valamint Minty, Wasabi és Split bébi B-rexek barátságának kezdete nem volt zökkenőmentes. Azonban a négy kis Vegaszaurusz hamar megtalálja a közös hangot.

Alvin és a mókusok - 5. évad, csatornapremier
20-ától hétköznap 19:20-kor

Az évadnyitóban: Simon különleges ajándékot kér szülinapjára és karácsonyra, egy régésztáborba szeretne menni. Dave beszerzi a szükséges felszerelést, ám Simon ételmérgezést kap, ezért Alvin ugrik be helyette. Alvin eleinte nagyon unalmasnak találja az ásatást, sok galibát okoz, ám később utoléri a kezdők szerencséje.

Gortimer Gibbon nem hétköznapi kalandjai - 2. évad
22-étől hétvégente 13:50-kor

Az évadnyitóban: Nyolcadik osztály elején Gortimer szeretne felnőttesebb lenni, ezért elkezd zakót hordani. Az új ruhadarab elismerést és megbecsülést hoz neki, és még Lee polgármester is felfigyel rá, és megteszi a gyakornokának. Az új munkája és feladatai miatt azonban Gortimernek nem jut ár ideje a barátaira, ezért választania kell, hogy beszáll a vizes csatába vagy, örökre megváltozik.

Lila Teknőc kalandjai - új sorozat
26-ától hétköznap 14:15-kor

Az évadnyitóban: Lila Teknőc repülni szeretne, mint Melody. Mindent bevet, hogy sikerüljön neki. A végén rájön a teknőcöknek nem való a repülés, az csak egy buta álom.

Breki, a világjáró - új sorozta, csatornapremier
28-ától hétköznap 16:35-kor

Az évadnyitóban: Breki és barátai, Lorna az ügyes kis lila kacsa, Bernie a pilleszárnyú kék szitakötő és Röpcsi a piros repülő bejárják a világot, rengeteg barátra tesznek szert útjuk során. Egzotikus országokat látogatnak meg és fedeznek fel, hogy mindent megtudjanak az ott élőkről, megismerjék a nyelvüket, a helyi nevezetességeket, művészeteket, az ételeket, az eltérő szokásokat, hagyományokat. Minden részben új célt tűznek ki maguknak és az utazások során rájönnek arra, milyen színes is a világ. Először Olaszország felé, Pisába veszik az irányt, ahol a pizzán túl megismerik a bocsát, gyönyörködnek a San Ranieri fényfesztiválban és megnyugodnak, hogy a híres tornyot nem ők ferdítették el.

Jeremy, a Szuperkaribu - új sorozat
28-ától hétköznap 17:25-kor

Az évadnyitóban: Jeremy napi rendszerességgel segít Bernardnak, a mókusnak feltörni a mogyorókat, és a többi barátjának is. Mikor Martin, a polgármester egyszer csak egy halom földimogyorót szállít Bernardnak, ami sokkal könnyebben kitörhető, Jeremy haszontalannak érzi magát. A Albert jegesmedve talál Jeremy problémájára megoldást...