MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax októberi újdonságai

Megannyi új filmmel és Barbie legújabb történeteivel készül az októberi hónapra a Minimax. Halloween alkalmából pedig ideillő, ijesztő témájú alkotások is műsorra kerülnek.

Barbie: Párban sztár - új részek
29-étől mindennap 18:00-kor

Barbie-ékat a zene iránti szenvedélyük most egy New York-i művészeti középiskolába repíti. A nagyváros felfedezése mellett kitartóan építik karrierjüket, hogy a sztárságról való álmodozásuk minél előbb valósággá váljon.

Barbie: Sellővarázs (Barbie Mermaid Power) - új film
29-én 08:00-kor

Barbie “Brooklyn” Roberts, Barbie „Malibu” Roberts és testvérei, Skipper, Stacie, és Chelsea káprázatos vízalatti kalandja során sellőkké változnak, hogy megmentsék Pacifica világát. Megtanulják hogyan találják meg belső erejüket és megtapasztalják hogyan lehet egyensúlyt teremteni a tenger feletti és a víz alatti világ között.

Péter Meseországban (Moonbound) - új film
29-én 20:00-kor

Az éjszaka világa ezüstös holdfényben úszik. Tündérek, manók és más varázslatos lények népesítik be. A mesebeli teremtmények olykor belopóznak a gyermekek álmába, hogy varázslatos kalandokba csábítsák őket. Péter kishúga, Anna pontosan egy ilyen
kalandba keveredik, az útja pedig egyenesen a Holdra vezet. A fiú utána ered az éjszaka leple alatt, hogy hazahozza testvérét.

Az Olsen banda nyakig zűrben (The Olsen Band in Deep Trouble) - új film
30-án 20:00-kor

Dánia jövője veszélyben! A Johansen testvérek gonosz tervét csak az Olsen banda vétózhatja meg. Kjeld, Benny, Egon, Valby és Dinamit Harry mindent elkövet, hogy megmentsék szeretett országukat!

Pelyhes - Kalandra fel! - új film, csatornapremier
28-án 20:00-kor

Közeleg a hideg tél, ilyenkor a legtöbb madár délnek indul, hogy egy melegebb vidéken vészelje át a zord évszakot. Így tesz a kis Pelyhes családja is, ám Ő még túl pici a repüléshez, és egy véletlen folytán lemarad az indulásról. Mikor megérkezik a fagy, a kismadárnak minden bátorságára szüksége lesz, hogy megküzdjön a barátságtalan időjárással és megtalálja a családját. Szerencséjére a kalandban segítségére lesz megannyi új barát.

Locsi-fecsi Márta - újra műsoron
1-jétől mindennap 19:30-kor

A sorozat főszereplője Márta, egy fiatal kutyus, aki egy varázslatos étel, a betűleves felfalása után csodálatos módon megtanult beszélni. A cserfes jószág bárkinek lyukat beszél a hasába – még neked is.

Halloweeni filmhét

Bajkeverő majom: Halloweeni húzós húzás: 31-én 20:00-kor
Szörnyen boldog halloween:  november 1-jén 20:00-kor
Casper szellemeskedései: november 2-án 20:00-kor
Szellemvadászok: november 3-án 20:00-kor
A kis vámpír: november 4-én 20:00-kor
Kedves Drakula!: november 5-én 20:00-kor