MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Da Vinci októberi újdonságai

Tarts Hogie-val, a kíváncsi békával, aki körbeutazza a Földet, hogy mindent felfedezzen, amit csak lehet vagy fedezd fel a Korall-háromszög csodáit a Da Vinci új műsoraiban.

Hogie, a világugró - új sorozat
15-étől hétvégente 10:30-kor

A butáni erdőktől az egyiptomi piramisokig Hogie, a kíváncsi béka mindent felfedez! Tarts vele és barátaival földkörüli útjukon amin Floaty a léggömb szállítja őket, és ismerd meg a legszebb helyeket a Földön! Híres természeti helyszínek, helyi sportok, egzotikus ételek hagyományos öltözködés, mind az új sorozatban!

Kék mélység: a Korall-háromszög csodái - új sorozat
16-ától vasárnap 21:00-kor

A Korall-háromszög trópusi terület a Csendes-óceánban található, egy víz alatti paradicsom és a legnagyobb tengeri biodiverzitású élőhely. Merülj el a színes és varázslatos tengeri életben, és fedezz fel több, mint 100 tengeri élőlényt! Új sorozatunk október 16-tól úszik a képernyőre.

Halloween
október 31-én 15:30-19:35 között

A dolgok szellemes fordulatot vesznek a Da Vinci-n! Ünnepeld a Halloweent kedvenc műsoraiddal, csupa ijesztő kalanddal és szörnyekkel!

A Ramsay család is szörnybulit szervez, a Kreatív csodákban pedig Halloween dekorációt készítünk. Sziporka Sziszi minden idők legrémesebb történetét ismeri meg, s ha több kalandra vágysz, tarts Addisonnal, aki szellemek után kutat a városban.

A Halloween még soha nem volt ennyire ijesztő a Da Vincin!

Vad természet hétvége!
hétvégente 16:05-19:50 között

Szabadulj ki a vadonba legújabb állatos és természeti tematikájú műsorainkkal, melyeket együtt nézhet a család! Minden hétvégén olyan műsorokkal mutatjuk be a természet világát, melyek segítségével még inkább tisztlehető csodálatos bolygónk.