MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Da Vinci szeptemberi újdonságai

Vadonatúj rejtélyes sorozat gyerekeknek, több évadpremier és az elmaradhatatlan programblokkok szeptemberben a Da Vinci műsorán.

Elzárás - új sorozat, 1-2. évad
12-étől hétfő - kedd 16:30-kor

Raign, Joy, és Hulk az iskola legjobb tanulói. Mikor felfedezik, hogy a Alexander Graham Bell elveszett laboratóriumához a titkos lejárat a büntető szobában van, olyat kell tenniük, amit eddig még soha – rosszalkodni! Verseny ez az idő ellen a labirintusban a híres rejtett szobához.



Bitz & Bob – Te jössz most! - premier
10-étől hétvégente 09:20-kor

Csatlakozz Bitz és Bobhoz akik animált mérnöki megoldásait életre keltik a gyerekek. Alkoss, építs, és próbálj ki különböző kísérleteket.

A mélység - 2. évad, csatornapremier
17-étől hétvégente 10:00-kor

Sorozatunk a Nekton család kalandjait mutatja be, akik víz alatti felfedezők különleges technikával és a felfedezés iránti szenvedéllyel. Miközben Lemuria elveszett városát keresik az óceán mélyén az Aronnax tengeralattjárón, az új évadban még több akadállyal, kalózzal, tengeri szörnnyel kell szembenézniük!

Vissza a suliba kedvesség kihívás! - összeállítás
3-ától szombatonként 15:00-kor

Mindannyian azt szeretnénk, hogy a gyermekeink boldogan, egészségesen és jó képességekkel nőjenek fel. Ezért a Da Vinci ismét kilép az osztályteremből, és meghirdeti a Kedvesség Kihívást!

Csatlakozz hozzánk a 6 hétig tartó figyelemfelkeltő műsorokra, melyek a gyermekek társas-érzelmi fejlődését fejlesztik, és így készítik fel őket kedvességből az új tanévre. A csapatmunka és a környezetünk iránti figyelem jelenik meg a Zöld megoldások Grimwade módra és a Siyaya - Vad Fokföld sorozatokban. Az empátiát és törődést az Ausztrál állatmentők tanítják meg. Végül a kulturális különbségeket és diverzitást a Bajnokok a világ körül műsorunk hozza el.

Szombatonként építs velünk együtt egy okosabb, kedvesebb világot! Kihívás elfogadva!

Hétvége a Vad természettel!

Vad természet hétvége!
hétvégente 16:30-kor

Szabadulj ki a vadonba legújabb állatos és természeti tematikájú műsorainkkal, melyeket együtt nézhet a család! Minden hétvégén olyan műsorokkal mutatjuk be a természet világát, melyek segítségével még inkább tisztlehető csodálatos bolygónk.