MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang szeptemberi újdonságai

A Boomerang újra megpróbálja bevezetni a Cartoonito óvodásoknak szóló blokkot, talán ezúttal nagyobb sikerrel.

Már egy ideje ismert volt, hogy a Warner (akármi is legyen most a hivatalos megnevezésük) globálisan is bezeveti a Cartoonito-t. Bár egyes országokból soha nem is tűnt el, mégsem lett akkora siker, hogy világszinten népszerű legyen. Most egy új stratégiával, új címekkel nekifutnak újból a projektnek. És van is esélyük a sikerre, ha azt nézzük, hogy nálunk is egyre jobban teljesítenek az ovis csatornák. Mindez azzal magyarázható, hogy a fiatal korosztály már egyre kevésbé ül le a tévé elé a streaming és az internet világában.

A Cartoonito blokk szeptember 1-jén indul, rögtön 6 órányi műsoridőt vesz el a Boomerangtól. A naponta jelentkező blokk 08:00-14:00 közt lesz látható, eleinte három műsorral csak. Az új blokkot rögtön premierekkel is megszórják. A Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony kalandok 25. évadának legújabb részeit 1-jétől naponta vetíti majd a Boomerang 13:00-ás kezdési időponttal.



A blokkban egyébként a Bébi bolondos dallamok és a Musi-Musi és a gombácskák kap még helyet. Érdekesség, hogy a Musi-Musi helyett a Gondos bocsok: Törd meg a varázst! című új széria érkezett volna, de a Discovery tisztogatásának köszönhetően ez a sorozat nálunk sosem láthatott világot, az elkészült szinkronja egyelőre elveszettnek tekinthető.

A csatorna rövidfilmsorozata, a Lamput is új részekkel jelentkezik, immáron a 4. évadával. Az új részek 5-étől minden nap 07:40-kor lesznek láthatóak.