Visszatérhet a Pindúr pandúrok és a Fosterék háza - rebootolják a sorozatokat

Visszatérhet a Pindúr pandúrok és a Fosterék háza - rebootolják a sorozatokat

A Hanna-Barbera Studios Europe, vagyis az egykori Cartoon Network Development Studio Europe fejleszteni kezdte a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak és a Pindúr pandúrok rebootjait.

A fejlesztésben részt vesz maga Craig McCracken, az eredeti sorozatok ötletgazdája, így az új feldolgozásoknak biztosítva van egyfajta minőség és hűség az alapművekhez. McCracken 1992-ben a Hanna-Barbera Cartoonsnál kezdte pályáját, és az évek során olyan alkotásokat tett le az asztalra az említett címek mellett, mint a Wander, a galaktikus vándor vagy a Kozmoszkölyök.

A Pindúr pandúrok reboot újra meglátogatja és kibővíti az eredeti sorozat világát, ahogy Sziporka, Puszedli és Csuporka megküzdenek a gazfickók hadával, amely ismerős ellenségekből és új fenyegetésekből áll. Az eredeti sorozat 1998-ban debütált, 78 epizódot élt meg, két Emmy-díjat is nyert, majd 2016-ban egy újabb feldolgozást is kapott három évad és 119 epizód erejéig. Így ez a mostani fejlesztés rövid időn belül már a második próbálkozás.

A népszerű Fosterék háza képzeletbeli barátoknak óvodásoknak szóló szériaként tér vissza, amely az óvodás korú képzeletbeli barátok új szereplőit köszönti. A bejelentés alapján a szereplők ugyanolyan bohókásak lesznek, mint elődeik, így a korosztály ne tévesszen meg senkit. Az eredeti sorozat hat kritikusok által elismert és díjnyertes évadon keresztül futott a Cartoon Network-ön. Míg futott, a sorozat hat Emmy-díjat is megszerzett magának.

A fenté két sorozat mellett mellékesen, az apróbetűs részben megemlítettték, hogy stop-motion rebootot kap a Flúgos futam. Egyelőre ez is csak fejlesztői fázisban tart.

A Hanna-Barbera Studios Europe jelenleg is olyan műsorokat fejleszt, mint A daliás Ivandoe herceg kalandjai, a The Amazing World of
Gumball: The Movie! vagy a The Amazing World of Gumball: The Series, mely szintén reboot lesz.