MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Szinkronos előzetesen az élőszereplős Csipet csapat

Nincs már sok hátra és bemutatkozik szinkronosan is az élőszereplős Csipet csapat film, Chippel és Dale-lel a főszerepben.

Visszatért a Csipet csapat! És nem akármilyen formában, hiszen a mozifilmes hosszúság mellett még élőszereplős/hibrid formában is láthatóak lesznek. 30 évvel sorozatuk befejezése után Chip és Dale útjai újra keresztezik egymást. Az eddig önmagát adó Chip és a CGI ráncfelvarráson átesett Dale kénytelenek újra összefogni, ezúttal egy a valós életben zajló rejtély miatt. Korábbi csapattársuk eltűnik, ezt az ügyet pedig csak ők ketten tudják felgöngyölíteni.

A sors iróniája és a szinkonrendező döntése, hogy a két címszereplő főhősnek az a Markovics Tamás és Seszták Szabolcs lett kiválasztva, akik néhány éve két hasonló párost vittek, Mac és Tosht az Újabb Bolondos dallamok: Együtt a csapatban, akik történetesen hörcsögök. Ironikus, nemde? Mivel a film szinte minden percében felbukkan egy-egy vendégszereplő, szinte joggal várhatjuk, hogy ahol lehetséges volt, ott a már megszokott magyar hangot választotta ki a rendező. Pl. az előzetesből már kiderül, hogy Pumbaa magyar hangja maradt Faragó András.

Remélhetőleg hamarosan beszámolhatunk a teljes magyar szereposztásról, addig viszont be kell érnünk az alábbi szinkronos előzetessel.



A Chip és Dale: A Csipet Csapat már elérhető a Disney+-n, hamarosan pedig szinkronnal is látható lesz.