MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Megérkezett a Zombik 3 szinkronos előzetese a Disney+ jóvoltából

Úgy tűnik, a Disney+ beelőzi a lineáris vetítést.

Zed és Addison immár végzősök a seabrooki gimiben, és az élet jobb már nem is lehetne a kisvárosban. Seabrook befogadta a szörnyeket, akik végre békében és biztonságban élhetnek a kisvárosban az emberekkel együtt. Zed, aki szeretne első zombiként bejutni az egyetemre (ahová Addisont már felvették), jó eséllyel pályázik egy fociösztöndíjra, Addison pedig a városka új „szurkolócsarnokának” felavatása alkalmából barátságos nemzetközi bajnokságot szervez szurkolókórusoknak. A városlakók legnagyobb meglepetésére azonban a versenybe földönkívüliek is beneveznek. Húzódozva ugyan, de a seabrookiak végül megengedik, hogy az űrből érkezett társaság is részt vegyen a bajnokságon, hamarosan azonban gyanút fognak, hogy messziről jött látogatóik célja nem kizárólag a szurkolás...

A Disney+ létezéséig a Disney Csatorna nagyszabású eredeti filmjeire általában és jobb esetben 2-3 hónapot is várni kellett, hogy nálunk is bemutathassa a csatorna, pedig mind tudjuk, hogy a szinkron elkészülte sosem okozott akadályt, hogy első napos premierként akár mi is élvezhessük az egyes premiereket. Úgy tűnik, most hogy megérkezett a szolgáltatás, ilyen gondokkal sem kell szembenézni, hiszen ahogy a Disney is bejelentette, idén a filmsorozat 3. része már a Disney+ szolgáltatásra érkezik. Ez pedig azt jelenti, hogy globális premiert kap, így a lezárást együtt tekinthetjük meg, bárhol is legyünk a világon. Ez a mi esetünkben szinkronos lehetőséget is biztosít, ahogyan az az alábbi előzetesből is kiderül.



A Zombik 3 július 15-én debütál a Disney+ kínálatában, később pedig tévés bemutatót is kaphat. Erről viszont jelenleg nincs információnk.