Karol Sevilla új sorozatának szinkronos előzetese – hamarosan a Disney+-on

Karol Sevilla új sorozatának szinkronos előzetese – hamarosan a Disney+-on

A latin-amerikai Disney+ eredeti gyártású sorozata, főszerepben a Soy Luna sztárja, Karol Sevilla. A musical-thriller sorozatból már berendelték a második évadot.

A 22 éves Lupe élete hirtelen megváltozik, amikor értesül róla, hogy apja, a híres kolumbiai énekes-dalszerző meghalt. Miután Kolumbiába érkezik, megismerkedik Noah-val, a rejtélyes fiúval, akiről kiderül, hogy az apja asszisztense volt. Ahelyett, hogy visszatérne Mexikóba, Lupe a maradás mellett dönt, mivel úgy gyanítja, hogy a zenész halála nem baleset volt. Noah-val közösen zenés kalandokban vesz részt, amely tele van veszéllyel, rejtéllyel és szerelemmel Kolumbia karibi tájain.

A Disney+ sorozatának főszereplői a mexikói színésznő és énekesnő, Karol Sevilla (Soy Luna), a kolumbiai énekes, Pipe Bueno és a Dél királynője című sorozatból ismert kolumbiai-mexikói származású színész, Christian Tappán.

Az új sorozat eredeti dalokat tartalmaz Mauricio Rengifo és Andrés Torres készítésében, valamint Karol Sevilla és Pipe Bueno előadásában, akiket tehetséges nemzetközi szereplőgárda kísér.A Mindig csak én címre hallgató sorozat egyelőre csak Latin-Amerikában érhető el, ám hamarosan esedékes lesz egy nemzetközi bemutató, hasonlóan a Disney+ legtöbb eredeti gyártású alkotásához. Nem mellesleg a szinkronos előzetes is ezt vetíti elő.