MENTRUM
Videók

Karol Sevilla új sorozatának szinkronos előzetese – hamarosan a Disney+-on

A latin-amerikai Disney+ eredeti gyártású sorozata, főszerepben a Soy Luna sztárja, Karol Sevilla. A musical-thriller sorozatból már berendelték a második évadot.

A 22 éves Lupe élete hirtelen megváltozik, amikor értesül róla, hogy apja, a híres kolumbiai énekes-dalszerző meghalt. Miután Kolumbiába érkezik, megismerkedik Noah-val, a rejtélyes fiúval, akiről kiderül, hogy az apja asszisztense volt. Ahelyett, hogy visszatérne Mexikóba, Lupe a maradás mellett dönt, mivel úgy gyanítja, hogy a zenész halála nem baleset volt. Noah-val közösen zenés kalandokban vesz részt, amely tele van veszéllyel, rejtéllyel és szerelemmel Kolumbia karibi tájain.

A Disney+ sorozatának főszereplői a mexikói színésznő és énekesnő, Karol Sevilla (Soy Luna), a kolumbiai énekes, Pipe Bueno és a Dél királynője című sorozatból ismert kolumbiai-mexikói származású színész, Christian Tappán.

Az új sorozat eredeti dalokat tartalmaz Mauricio Rengifo és Andrés Torres készítésében, valamint Karol Sevilla és Pipe Bueno előadásában, akiket tehetséges nemzetközi szereplőgárda kísér.



A Mindig csak én címre hallgató sorozat egyelőre csak Latin-Amerikában érhető el, ám hamarosan esedékes lesz egy nemzetközi bemutató, hasonlóan a Disney+ legtöbb eredeti gyártású alkotásához. Nem mellesleg a szinkronos előzetes is ezt vetíti elő.