MENTRUM
VideókIfjúsági

Bemutatkozott a Kung Fu Panda: A sárkánylovag előzetese - méghozzá egyből szinkronosan

A rangjától megfosztott sárkányharcos visszatért, aki immár nem sárkányharcos, csak simán Po, a panda. Szóval, értitek, Po visszatért egy új sorozatban a Netflixre, hogy világot mentsen és visszaszerezze a címét.

Amikor egy titokzatos menyétpár szemet vet egy négy, hatalmas fegyverből álló gyűjteményre, Pónak el kell hagynia otthonát, hogy ráleljen a megváltásra és az igazságra egy világkörüli úton, amelyen találkozik egy gyakorlatias angol lovaggal, Kóborló Pengével. Ez a két össze nem illő harcos együtt indul nagyszabású kalandra, hogy elsőként találják meg a mágikus fegyvereket, és megmentsék a világot a pusztulástól.

Az amerikai sajtóban már annak is nagy híre van, hogy Jack Black visszatért a karakterhez, miután a korábbi sorozatot nem vállalta, csak a mozifilmeket. Nálunk viszont ilyen gond nem volt, Po minden megszólalásakor Gáspár András kölcsönözte a hangját a kung fu-zó pandának, legyen szó filmről vagy sorozatról. Az előzetesből az is kiderül, hogy Ping úrként visszatér Harsányi Gábor is. Ebből is látszik, hogy a szinkront gyártók igyekeztek figyelembe venni a korábbi alkotások magyar változatait is, bár egy mára már 14 éves franchise esetében talán el is várja mindenki.Nézni fogjátok az új sorozatot?

A Kung Fu Panda: A sárkánylovag július 14-én érkezik a Netflixre.