MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az M2 júliusi újdonságai

Míg a legtöbb csatornán épp zajlik az uborkaszezon, addig az M2-n három új sorozat is érkezik a legmelegebb nyári hónapban.

Kívánj most! - 1. évad
1. évad 1-jétől hétköznap 15:25-kor, 2. évad 20-ától

Az évadnyitóban: Ismerjétek meg Biankát! Az osztály tehetségkutató műsort szervez és Bianka kész a színpadon is megmutatni, mit tud. De barátai, Penelope és Charlie elég bátortalanok. Bianka megpróbál a varázserejével segíteni rajtuk, de végül csak úgy tudja megoldani a helyzetet, hogy önbizalmat önt barátaiba.

Frici, az icipici elefánt - új sorozat
2-ától 19:45 körül

Az évadnyitóban: Nagyon kedves cseh animációs sorozat a világ legkisebb elefántjáról és barátairól. Az elefántok nagy izgalommal várják a jövevények érkezését, ám egyikük, Frici, nagyon aprócska elefánt. Hamarosan elérkezik az idő, hogy óvodába járjon. Az első napon rögtön összebarátkoznak Edivel, a szirtiborzzal, akinek bár az ormányosok rokonai, mégis csak kilóg a sorból. A két apróság összefog és sikeresen legyőzik a nagyokat a versenyekben.

Go Jetters! - új sorozat
12-étől hétköznap 19:30-kor

Az évadnyitóban: A Go Jetters épp Párizsba megy, hogy megnézzék és minden érdekességet megtudjanak az Eiffel tornyról, mikor észreveszik, hogy az ledőlt. Rájönnek, hogy ez Glitch nagymester műve, akinek a főhadiszállásán a Tv antennája elromlik és Grimbotjainak azt a parancsot adja, hogy az Eiffel tornyot rögzítsék a tetőjéhez....

Immenhof - Egy nyári kaland - új film
17-én 18:10-kor

Végre itt a nyár! Az Immenhof lovas farmon apjuk halála után a három nővér, a tizenhat éves Lou, a huszonéves művész Charly és a legkisebb cserfes Emmie vezeti a családi vállalkozást. A lányokat folyamatosan támadja a szomszéd Mallincroth ménes gazdája és arrogáns trénere, Runa. A csodalónak tartott Cagliostrót Lou menti ki a mocsárból, ám a riválisuk őt teszi felelőssé a ló furcsa viselkedéséért. A nyári kisegítőként dolgozó városi Leon segít Lou-nak szembenéznie a félelmeivel és elfogadni különleges adottságát, amivel lósuttogóként képes hatni a versenylóra. Egy kockázatos alkuval visszaszerezheti kedvenc lovát, Hollyt és még a csőd szélén álló farmot is megmentheti.