Befutott a Kenobi szinkronos előzetese

Befutott a Kenobi szinkronos előzetese

A Star Wars-nap alkalmából, május 4-én debütált az Obi-Wan Kenobi új előzetese, mely egyből szinkronnal is érkezett a Disney+ jóvoltából.

Napokra, hetekre vagyunk már az Ewan McGregor főszereplésével készült Obi-Wan Kenobi limitált sorozat bemutatójától, melyet május 4-e alkalmából egy új előzetessel tolt meg a Disney+. Az új előzetes új jelenetsorokat és egy csipetnyi Darth Vadert is tartalmaz.

A történet egy évtizeddel a Sithek bosszúja után játszódik és Obi-Wan Kenobit követhetjük, aki száműzetésben él a sivatagos Tatooine-on. A Galaktikus Birodalom elől bujkál, akik elpusztították a Jedi Rendet, Anakin Skywalker pedig a sötét oldal áldozata lett és Darth Vaderré vált, Palpatine császár végrehajtójává. Kenobi számára nem épp ez az időszak a kedvence.

A címszerepben, mint már említettük, visszatér Ewan McGregor, Hayden Christensen pedig Darth Vaderként jelenik meg a 2005-ös utolsó, fizikai szereplése óta. A további szereplők sorát erősíti még Moses Ingram (Reva inkvizítor), Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell és Benny Safdie. Visszatér még Joel Edgerton és Bonnie Piesse, mint Owen és Beru.Az Obi-Wan Kenobi premierje május 27-én debütál dupla résszel, majd péntekenként érkeznek az újabb epizódok. A hivatalos magyar premierre június 14-én kell számítani.