MENTRUM
Újdonságok

Az Antenna Entertainment-csatornák júniusi újdonságai

Nagyobb újdonságok nem érkeznek ebben a hónapban a csatornaportfólióba, viszont két új animével mindenképp gazdagodik a kínálat.

Igazán rég láthattunk már magyar szinkronos animét a tévében, de az Antenna Entertainment vett négy új címet, talán nem a legnagyobb címeket, de próbálkozásnak ezt is értékelni kell. Talán a jövőt ez alapozza meg náluk.

Kezdésnek már a hónap elején jön az Okko szállója (Okko's Inn) a Viasat Filmre. Ne kérdezzétek miért pont ide. De ez a kérdés eltörpül a választott idősáv mellett. A széria 6-án hajnalban 3:40-kor indul, de a folytatás majd csak 16-án ugyanebben az időpontban kerül képernyőre, amit már 6:00-kor egy dupla részes premier követ. Aztán 20-án 3:20-kor tripla résszel vetíti a csatorna az animét. Keressétek a logikát a műsort a műsorújságokban. Nem lesz könnyű követni a sorozat vetítéseit.

A baseball tüzérség (Battery) címen jön a következő cím, amit már a Viasat6 tűz képernyőre. Az első információk alapján ez a sorozat már jobb bánásmódban részesül. Ugyanis 18-án 8:15-kerül képernyőre a premier, rögtön négy résszel, amit másnap kora reggel megismétel a csatorna. A folytatás szombatonként érkezik majd.

És nagyjából ennyi a júniusi kínálata az öt csatornából álló portfóliónak. Viszont úgy tudjuk, a csatorna további két animét is vásárolt. Ezek egyike a Black Jack, míg a másik a 2018-as "transformers"-sorozat, a Shinkansen Henkei Robo Shinkalion. Sajnos ezek műsorra tervezett időpontjait még nem tudjuk, de remélhetőleg hamarosan erről is lehull a lepel.