MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A TV2 Kids júniusi újdonságai

Újabb DreamWorks-sorozatokkal bővül a TV2 Kids műsora június elején, ezek között megtalálható egy magyarul eddig még nem látott széria is.

Tish és Tash - új sorozat
6-ától hétköznap 16:30-kor négy résszel

A Tish és Tash című mese egy Tish nevű kis medve, a medvecsaládja és az életnagyságú képzeletbeli barátja, Tash kalandjait követi nyomon, miközben megismerik az őket körülvevő világot. Nem számít, milyen problémákkal kell szembenézniük - legyen szó a hosszú, unalmas autós utazások túléléséről vagy arról, hogy Tish kisöccsének segítsenek, hogy ne szomorkodjon kedvenc játékának elvesztése miatt - ezek a különleges barátok új világokat teremthetnek maguk körül, szórakoztató kalandokba keveredve, miközben a kisgyermekeket fantáziadús játékára és problémamegoldásra ösztönzik.

Én és a lovagom - új sorozat, csatornapremier
6-ától hétköznap 16:55-kor dupla részekkel

Jimmy, Cat és Henri középkori lovagkalandjaival ismerkedhetünk meg ebben az animációs filmsorozatban! A Lovagom és én egy középkori vígjáték, amelynek főszereplői Narancs Henrik, egy bájosan ügyetlen, de hősies lovag, fia, Jimmy és a vidám Cat hercegnő, Jimmy legjobb barátja. Mindannyian együtt - a lovagi trió - elindulnak, hogy a sötét középkort egy kicsit könnyedebbé és sokkal szórakoztatóbbá tegyék.

Szörnyecskék - új sorozat
6-ától hétköznap 20:50-kor négy résszel

Minden este az iskolában, amikor a gyerekek hazamentek és kiürülnek a termek, ezek a szörnyek előbújnak búvóhelyeikről. Ez az öt karakter: Cula (Dracula), Kebi (Goblin), Kongkong (Kínai Szellem), Zizi (Zomble) és Frankie (Frankenstein) nagyon egyediek a maguk nemében, tulajdonságaikban és személyiségükben. A káoszban és az őrületben azonban erős a kötelék fűzi őket egymáshoz, megértik egymást és folytatják véget nem érő kalandjukat az iskolában.

Végre Otthon: Tip és Oh kalandjai - új sorozat, csatornapremier
6-ától hétköznap 21:00-kor

A galaxis két legmókásabb párosa újra a képernyőn! Oh, a kétbalkezes földönkívüli és földi barátja, Tip közösen mentik meg a földet a kipusztulástól és közben együtt fedezik fel, hogy mit is jelent az otthon! Mi történik azután, hogy egy Oh nevű idegen meghódítja a Földet, összebarátkozik egy Tip nevű kalandvágyó tinilánnyal, és együtt megmentik a világot? Oh beköltözik Tiphez és családjához, és végre felfedezi az otthon igazi jelentését. A földi élet már soha nem lesz ugyanolyan! A 2015-ös animációs sikerfilm folytatásaként és tartós barátságukra építve ez a vígjáték a rettenthetetlen Tip és a túlbuzgó Oh útját követi, ahogy eligazodnak az őrülten kombinált emberi és idegen kultúrában, ahol élnek, és mindenhol kalandot találnak. A sorozat rengeteg emlékezetes és fülbemászó eredeti zenét is tartalmaz.

She-Ra és a lázadó hercegnők - új sorozat
6-ától hétköznap 21:25-kor

A sorozat egy Adora nevű árva hercegnő története, aki maga mögött hagyja korábbi életét a gonosz Hordában, amikor felfedez egy varázskardot, amely She-Rává, harcos hercegnővé változtatja őt. Útközben új családra talál, miközben egyesíti a mágikus hercegnők egy csoportját a gonosz elleni végső harcban. A She-Ra tele van kalanddal, mókával, komédiával és őszinte szívvel.