MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang júniusi újdonságai

Két premier, egy nyári programblokk a júniusi kínálatban.

A májusi premier után, június elejei folytatással számolva kis szünetet tart a Boomerang a Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony-kalandok epizódjaiból, majd 20-án további új epziódok érkeznek. A premierek továbbra is minden nap 15:00-kor lesznek láthatóak dupla részekkel. Kíváncsian várjuk, hogy az HBO Max vajon ezúttal is előzi-e a tévés vetítést.

Úgy tűnik, a Tapsi Hapsi és barátai májusi Cartoon Networkös premierje ellenére a Boomerangon is folytatódik a sorozat vetítése. A 2. és a 3. évad egymás után érkezik, 13-ától minden nap 12:30-kor lesz látható a sorozat, ami enyhén előnytelenebb a testvércsatorna időpontjához képest. Eme gyors tempó miatt a két évad másfél hét alatt kerül adásba.

Végül pedig a Szünidei móka Scooby-Doo-val, Tommal és Jerryvel elnevezésű programblokk lesz látható. A június 27-étől látható négy órás blokk 8:30-kor kezd, ebben pedig a címszereplők sorozatai, filmjei kerülnek levetítésre, úgy mint a Csak lazán, Scooby-Doo!, a Tom és Jerry-show vagy a Tom és Jerry New Yorkban címűek.