MENTRUM
VideókIfjúságiMozi

Tudod a nevét, ismerd meg a történetét - új előzetesen a Lightyear

Bemutatkozott a Lightyear új előzetese, melyben megismerhetjük Buzz legénységét, a fő sztoriról is lehull a lepel és bemutatkozik a gonosz Zurg császár.

Rengeteg új jelenetsor, a Disney-re jellemző humor és a fő történetszál leplének lerántása figyelhető meg a Lightyear néhány napja kiadott előzetesében. A játékfigurát is inspiráló hősről, Buzz Lightyearről szóló filmben a címszereplő történetét követhetjük végig, hogy mégis miként érdemelte ki ezt a megtiszteltetést. Az előzetesből kiderül, hogy Lightyear egy időutazást követően egy 4.2 millió fényévnyire elhelyezkedő ellenséges bolygón köt ki, ahol egy ott raadt legénység vezetőjévé válik, miközben Zurg császár serege elől menekülnek.

Míg Buzz próbál visszautat találni otthonába téren és időn át, a legénység mellett egy másik új barátra, a beszélő robotmacskára is rátalál Sox-ban. Az útkeresést Zurg és kegyetlen robotserege és titkos terve is bonyolítja. Ebben a filmben végre közelebbről is megismerkedhetünk a császárral, aki már most sokkal keményebbnek ígérkezik, mint játéktársa.

A Lightyear hazai bemutatója június 16-án lesz esedékes, az amerikai bemutatót megelőzően egy nappal.