MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A TV2 Kids áprilisi újdonságai

A szokásosnál jobban megtolja premierekkel az áprilisi hónapot a TV2 Kids.

Emmy és GooRoo - új sorozat
11-étől hétköznap 17:05-kor dupla részekkel

Emmy, a mi bátor kis hősünk egy 5 éves kislány, az egyetlen ember az egész Varázserdőben. Emmy imádja felfedezni a különleges világot, amelyben legjobb barátjával, GooRoo-val, egy nagy, szőrös és ölelgethető lénnyel él, aki vigyáz rá, amikor kimennek játszani.

Katica és Zümi - új sorozat
11-étől hétköznap 17:55-kor és 20:25-kor

Hupikék törpikék (2021) - új sorozat, csatornapremier
11-én 18:30-kor dupla részekkel, 12-étől hétköznap 18:45-kor

Éljen Julien király! - 2. évad, csatornapremier
12-étől hétköznap 19:30-kor

Az évadnyitóban: Julien király eltűnése után mindenki kétségbeesik, ugyanis a királyi áldás nélkül mangó hiány jelentkezik a királyságban. Ám ekkor megérkeznek a király szülei. Eközben Julien király megpróbál kiszabadulni a kalózok fogságából.

Szilaj, a szabadon száguldó - 2. évad, csatornapremier
12-étől hétköznap 20:00-kor

Amikor a városból vidékre költöző Lucky találkozik egy Spirit nevű vad musztánggal, azonnal kötődést érez a megzabolázhatatlan ló iránt. A bátor és tehetséges Lucky két új barátnőjével, Pruval és Abigail-lel az oldalán hamar beilleszkedik ebben az új világba. A trió izgalmas kalandokba keveredik, valódi barátságokra lelnek és felfedezik, mit jelent szabadnak lenni.

Mr. Peabody és Sherman show - 2. évad, csatornapremier
12-étől hétköznap 22:40-kor

Mr. Peabody a fiával, Shermann-nel közösen házigazdái az egyik legnézetebb éjszakai szórakoztató műsornak, ahol bármi megtörténhet. Érdekes történetek, izgalmas szereplők, nagyszerű zenék és önfeledt szórakozás vár kicsikre és nagyokra egyaránt!

Kitty nem cica - új sorozat, csatornapremier
15-étől hétköznap 17:30-kor

Kung Fu Panda: Legendás mesterek - új különkiadás
17-én 17:35-kor

Po nem tud várni, és még nyitás előtt betör a Mesterek Tanácsának kiállítására. Lenyűgözik a kiállított tárgyak és barátainak elmeséli a három nagymester legendás történetét. Abban az időben, amikor a Kung fu-t még fele annyian se tisztelték, és főhőseink utcai harcokból éltek meg, a várost a Wu nővérek tartották rettegésben. Oogway feltűnésével a 3 harcos most összeáll, és megakadályozzák, hogy a Wu testvérek meghódítsák Kínát...

Kung Fu Panda - A tekercs titkai - új különkiadás
17-én 18:00-kor

Kung Fu Panda - A harc művészete - új különkiadás
16-án 17:40-kor

Shifu mester rábízza Póra az ifjú növendékek tanítását, akiket csak a csihi-puhi érdekel. Po elmondja nekik hogyan vált a kung-fu mesterévé az Őrjöngő Ötös, vagyis Sáska, Vipera, Daru, Tigris és Majom. A példameséken keresztül megismerhetjük a kung-fu céljait és rejtelmeit.

Fikszik - A titkos küldetés - új film
18-án 16:15-kor

A csak gyerekek által látott Fixik apró lények, akik megjavítják az elromlott készülékeket, kütyüket és elektromos áramköröket. Amikor az egyik Fixie különleges karkötőhöz jut, amely szupererővel rendelkező csirkefogóvá változtatja, színes kis barátain, egy kisfiún és egy laborprofesszoron múlik, hogy megmentsék a helyzetet!