MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Da Vinci májusi újdonságai

Három új sorozattal színesíti kínálatát májusban a Da Vinci.

Bitz és Bob - Te jössz most! - csatornapremier
7-étől hétvégente 09:20-kor

Próbáltad már te is megalkotni Bitz és Bob csodás és vad kreálmányait? Most megteheted! A mérnök Bitz és testvére Bob olyan feltalálók, akik építenek és alkotnak, és olyan kísérleteket próbálnak, ki, amiket te is elvégezhetsz otthon. Aktivizáld magad Bitz-szel és Bobbal május 7-től!

Játékvilág (A szüleim garázsában) - új sorozat, csatornapremier
11-étől szerda-csütörtök 16:00-kor

Jesse, Julia és Ian – egy tini trió, akik a videójátékok megszállottjai, és saját weboldalaikat működtetik. Jesse gamer garázsából a csapat informatív és vicces videókat készít a játékok világáról, ismeretetőkkel, híres gamer interjúkkal, játéktesztelésekkel és izgalmas hírekkel. Ez a trendi téma májustól elérhető a Da Vinci Kidsen is!

A mélység - új sorozat, csatornapremier
17-étől hétvégente 10:00-kor

Sorozatunk a Nekton család eseménydús kalandjait mutatja be, akik víz alatti felfedetők különleges technikával és a felfedezés iránti szenvedéllyel. Miközben Lemuria elveszett városát keresik az óceán mélyén, számos akadéllyal kell szembenézniük – kalózok, elsüllyedt vulkánok, óriás éhes tengeri lények… Meg tudják fejteni a rejtélyeket, mielőtt túl késő lenne? Május 14-től kiderül!

A kulturális fejlődés és sokszínűség napja - összeállítás
21-én 13:20 - 20:00 között

Ezen a világnapon a világ színes sportjait, szokásait és hagyományait mutatjuk be egy egyedülálló maraton keretében!

Bajnokok a világ körül sorozatunkban hat sportos gyermek próbálja ki a világ legkülönfélébb sportágait, a maja labdajátékot, a pitzet Guatemalában de a kenyai harcosok képzését is. Elképesztő emberek és lenyűgöző kultúrák tárulnak fel, a sportok mellett a helyi konyha, tánc és zene bemutatásával.

Mind mások vagyunk, ez tesz minket olyan egyedivé! A Da Vincin most a sokszínű kultúrákat, örökséget és értékeket mutatjuk be csodás világunkban.