MENTRUM
Újdonságok

A Comedy Central májusi újdonságai

Érkezik az egyik legnépszerűbb felnőtteknek szánt animációs sorozat új évada, magyarul is látható lesz a legutóbbi South Park-évad és két új standup előadáson is jókat derülhetünk.

Family Guy - 20. évad
16-ától hétfőnként 22:00-kor dupla résszel

A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, amely Quahog kitalált városában játszódik. A történet középpontjában a Griffin ház áll, ahol egy tökéletesen hétköznapi család mellett lakik Brian, a zseniális kutya, akinek a legtöbb sütnivalója van a bandában.

South Park - a 25. évad szinkronosan
2-án és 9-én 22:00-kor

A South Park minden idők egyik legismertebb animációs sorozata, 4 mocskos szájú negyedikesről, amely szürreális humorával űz gúnyt világunkból.

Comedy Club - folytatódik az új évad
péntek esténként 21:00-kor

Május 6: Dombóvári István: Kettőskereszt, vagy amit akartok

Életünk jelentős része a közösségi oldalakon zajlik, ami alaposan átrendezte és újraalkotta a szokásainkat. De vajon tényleg ismerjük az ismerőseinket? Biztos, hogy szeret minket az, aki folyamatosan felfelé tartott mutatóujjat küld mindenre? Mit akarhat valójában tőlünk, aki rendszeresen megbök? És egyébként hová tettem a lakáskulcsomatj? Dombóvári István legújabb önálló estjében többek között ezekre a mindenkit érintő kérdésekre keres válaszokat. Stand up, jelenet és zene két órában!

Május 13: Szomszédnéni Produkciós Iroda: Cégenkórászok

Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs előadásából kiderül, hogy milyen, ha túltolnak egy csapatépítőt, hogyan kell közölni a HR-el, ha megtetszik egy munkatársunk, de arra is választ kaphatunk, hogy érdemes-e olvasni a főnök testbeszédéből, ha behívat az irodájába. A jelenetek mellett teret kapnak a két Karinthy-gyűrűs humorista, céges világgal kapcsolatos személyes tapasztalatai is – a lelketlen emailfolyamoktól a feedback fontosságáig, még akkor is, ha az szinte testi erőszakba torkollik. Egy egész estés áfamentes szórakozás, ahol az egyéni vállalkozóktól a multinacionális cégekig mindenki megkapja a magáét.