MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az M2 márciusi újdonságai

Rengeteg a premier előtt álló műsor az M2 kínálatában, márciusban tanubizonyságot is tesznek róla. Jah, és a csatornapremierek után ők folytatják a Sissi hercegnő kalandjait a 3. évaddal és egyben országos premierrel.

Super Wings - A szárnyalók - 5. évad
4-étől hétköznap 16:25-kor dupla résszel

Az évadnyitóban: Szárnyaló-napot tartanak a repülőtéren, ahol kiderül ki a legjobb Szárnyaló. Jették kapnak maguk mellé apró segítségeket, a tökmagokat. Aranyfiúnak, az új repülőnek lesz egy-két szava még a győzelemhez...

Óriásláb - Családi bevetés - új film
6-án 18:15

Vannak családok, amelyek egy kicsit vadak…A legendás Óriásláb népszerűsége töretlen, mióta kamasz fia segítségével megmenekült a gonosz tudósok kezei közül. A szőrős, bozontos, csupaszív óriás elszánt környezetvédő aktivistaként éli boldogan életét családjával, és állati jófej barátaival. Ám amikor egy nap tudomására jut, hogy az egyik gyönyörű természetvédelmi terület veszélyben van, nyakába veszi a vadont, és mentőakcióra indul. Azonban az erdők őrzője, az állatok hatalmasra nőtt védelmezője titokzatos körülmények között eltűnik. Így ismét Óriásláb szuperképességekkel rendelkező fián, Adamen a sor, hogy apukája segítségére siessen. A kalandvágyó kissráchoz ezúttal anyukája, és a vad família állati jóbarátai is csatlakoznak, hogy egy hihetetlenül veszélyes és izgalmakkal teli bevetésen mentsék meg a bajba jutott Óriáslábot, és az alaszkai rezervátum kedves lakóit.A nagysikerű Óriásláb fia után itt a folytatás! Az nWave Pictures egy még kalandosabb, még látványosabb családi animációs filmmel hozza vissza kedvenc karaktereinket a mozivászonra. Kicsik és nagyok együtt drukkolhatnak a szupercsaládnak, akik mókás és izgalmas pillanatokkal teli bevetésre indulnak, hogy megmentsék a természet védtelen lakóit a fenyegető veszélytől. Az Óriásláb – Családi bevetés felejthetetlen szórakozást ígér az egész családnak.

A fantasztikus Róka úr - új film, csatornapremier
13-án 18:15-kor

Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken. Ám tizenkét esztendeje boldog, csendes családi életet él. Köszönhetően a rámenős rókaasszonyságnak, akinek megfogadta, hogy messze elkerüli a tyúkketreceket. Mi tagadás, Róka úr élvezi a vidéki életet, a nagy házat, a kölyöknevelést. Ám amikor lehetőség nyílik egy utolsó nagy rablásra, a tisztes családapából előtör a régi szenvedély. A gazdák persze rossz néven veszik, hogy kifosztották őket, és rókavérre szomjaznak. Az állatok azonban összefognak Róka úrral, és együtt veszik fel a harcot az őket kifüstölni szándékozó gazdák ellen.

Varázslatos hercegkisasszonyok - 2. évad
7-étől hétköznap 19:30-kor dupla résszel

Az évadnyitóban: Az iskola kertjében fiatalító alma termett, amit véletlenül belesütnek az almás pitébe. Az egész tanári kar gyerekké fiatalodik, pedig egy híres botanikus várja őket a beszámolóval.  A lányok észreveszik, hogy bizony Halhatatlan igazgató úr és a többi tanár most nem tudna részt venni, így ők mondják el az eredményeiket.

Csepp barát - 2. évad
14-étől hétköznap 13:00-kor

Az évadnyitóban: A karanténnal kapcsolatos ismereteket oszt meg a gyerekekkel Csepp, aki minden dolgot tud. Nem csak a karantén szükségességét és mikéntjét meséli el, de ötletet is ad, hogyan foglaljuk le magunkat karantén idején.

Limb-lomb, a kincses sziget - új sorozat
15-étől hétköznap 15:20-kor

Az évadnyitóban: Kip a kincsestár ládikójában egy zacskó érmét talál, melyek segítségével fog hazatalálni a sötétben. Vajon hogyan? / Kip a ládikóban egy zseblámpát talál, melynek segítségével a sötét barlangban megismerkedik az árnyékkal.

Sissi hercegnő kalandjai - 3. évad
16-ától hétköznap 18:50-kor dupla részekkel

Az évadnyitóban: Sissi és az ifjú császár visszatérnek az udvarba, ahol Zsófia várja már őket. Az anyacsászárné nem késlekedik, és gyorsan a fiatal lány tudtára adja, hogy mit vár tőle. Sissi kicsit idegenül érzi magát, de szeretne új dolgokat bevezetni, ebben pedig Ferenc is támogatja.

A hiányzó Láncszem - új film, csatornapremier
20-án 18:15-kor

A legendás lények kutatója, Sir Lionel Frost óriási felfedezésére készül. A fess kalandor sokévnyi keresés után egy névtelen levél nyomában járva rábukkan az emberiség utolsó bundás ősére, a meglepően okos, roppantul szellemes Mr. Linkre. A hatalmasra nőtt, csupaszív szőrmók minden vágya, hogy rátaláljon távoli rokonaira, a rég elveszettnek hitt jeti unokatesókra. A kalandvágyó Lionel kapva kap az alkalmon, és egy világot átszelő, hajmeresztően izgalmas útra indul újdonsült barátjával. A vidám pároshoz a tűzről pattant Adelina is csatlakozik, aki birtokában van az egyetlen térképnek, ami elvezetheti a szőrös hőst áhított céljához. Bár az út megannyi veszéllyel van kikövezve, a bohókás Mr. Linket, azaz Láncszemet semmi nem tántoríthatja el, hogy rátaláljon az igazi családjára… akik talán közelebb vannak hozzá, mint azt ő gondolná.

Fancy Nancy Clancy - 2. évad
23-ától hétköznap 17:15-kor

Az évadnyitóban: Nancy nagy álma, hogy továbbra is eljusson Párizsba, de Anya és Apa szerint, az bizony nagyon sok pénzbe kerül. A kislány úgy érzi, le kell mondania az álmáról, és nagyon szomorú. Arra az elhatározásra jut, hogy elfelejt mindent, aminek köze van Franciaországhoz. Anya szeretné felvidítani, ezért egy különleges programot szervez. Igaz, elsőre úgy tűnik, nem éppen Nancy-nek valót, de később a kislány rájön, nemcsak Párizs lehet fontos.

Tom és Lili - új sorozat
24-étől hétköznap 19:30-kor dupla résszel

Az évadnyitóban: Meghívunk az "Arany Villa" étterembe, ahol Tom és Lili vidám élete zajlik. Két energiagolyó az népszerű családi üzletben. Ezek a tornádó testvérek újabbnál-újabb terveket dolgoznak ki saját maguk, a nővérük, a szülők, valamint a törzsvendégek és a környezetük szórakoztatására. 

Kutyapajtik - 3. évad
27-étől hétvégente 10:35-kor

Az évadnyitóban: Hatalmas az izgalom a kutyik között, ugyanis ezen a napon nyit az új kutyajátszóház. Bob egy meglepetéssel készül Anának a tulajdonosnak; egy csengőt visz ajándékba. Ám a helyszínen derül ki, hogy a csengő nem működik, így Ana nem fogja hallani, ha új vendég érkezik. Bingo és Rolly viszont segíteni szeretnének. / Nagy a baj! Nyafi, akit eddig mindenki a legjobb alvónak ismert, képtelen elaludni. A kutyik és a többiek mindent megtesznek, hogy Nyafi végre álomba szenderüljön, de úgy tűnik, a helyzet csak egyre rosszabb.

Shaun, a bárány és a farmonkívüli - új film
27-én 18:15-kor

Valami különös történik a békés Moszatvég farmon. Miközben a huncut Shaun, a bárány titokban pizzát rendel magának és gyapjas nyájának, addig egy titokzatos földönkívüli behatol a Föld légkörébe, és lezuhan a Farm közelében. Lu-La, a rendkívül barátságos idegen teremtmény a messzi-messzi bolygóról, súlyos veszélyben van, fényévekre otthonától. Lu-La csak haza szeretne menni, és több sem kell Shaun-nak rögtön az imádnivaló űrlény segítségére siet. Vidám kalandokban lesz részük, míg megtalálják az űrhajót, de vajon képes lesz Shaun és a többi bárány megvédeni az új földönkívüli barátjukat az ufóvadász ügynököktől?