MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax márciusi újdonságai

Két filmpremier mellett vadonatúj sorozattal bővíti kínálatát a Minimax.

Wendy és Marine (The Sisters) - új sorozat
11-étől minden nap 18:30-kor

Két kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már a felnőttek életére vágyik.

Tintin kalandjai - új film csatornapremier
12-én 20:00-kor

Tintin, a kíváncsi, ifjú riporter és kutyája, Milu felfedezik, hogy egy hajómodell hétpecsétes titkot őriz. Az évszázados rejtély felgöngyölítése során Tintin találkozik Iván Ivánovics Szaharinnal, az ördögi gazemberrel, aki úgy gondolja, hogy Tintin ellopta a Vörös Rackham nevű kalóz kincsét. Milu kutya, a kötekedő Archibald Haddock kapitány és a két kétbalkezes nyomozó, Dupont és Dupond segítségével Tintin beutazza a fél világot, és kijátssza az ellenségeit, hogy megtalálja a kalózkincs végső nyughelyét. Hergé képregényéből.

Irány a bárka! 2. - új film
19-én 20:00-kor

A fura kis állatkölykök, Lia és Fancsi Noé bárkáján utaznak tovább, együtt a vízözön elől menedékre lelt társaikkal. A napok telnek, az állatok sodródnak a végtelen vízen, szárazföld sehol és fogytán az élelem. A ragadozók és a növényevők között nem könnyű békét tartani. Egy szerencsétlen baleset folytán Lia és Fancsi kiesnek a bárkából és elsodródnak egymástól. Lia hajótörést szenved egy elhagyatottnak tűnő,
ám lakályos szigeten. Fancsi eközben saját színes rokonait fedezi fel, akik békésen éldegélnek egy víz alatti világban, egy veszélyes, kitörni készülő vulkán közelében. A szigetre hamarosan megérkezik a bárka is az éhes állatokkal, úgyhogy itt az idő, hogy a kis barátok újra megtalálják a módját, hogyan segítsenek egymáson és az egész társaságon.