MENTRUM
Videók
Ifjúsági
Mozi

A Csipet csapat előzetese – élőszereplős film érkezik a Disney+-ra

Chip és Dale, vagyis a Csipet csapat visszatér, de a tőlük megszokottól más formában. Konkrétan a film önreflekciót és cameocunamit zúdít a leendő nézőkre.

A Disney+ kedden bemutatta az élőszereplős Chip és Dale - A Csipet csapat első előzetesét, mely távol áll a szokásos élőszereplős/CG hibrid családi filmtől. A történet sajátossága, hogy ebben a világban együtt élnek az élőszereplős és digitális lények, akik természetesen igazinak vannak kezelve. Ebben a világban több másik műsor szereplője is feltűnik, ami nem meglepő a szereplők számára, Chip és Dale műsora pedig egy évtizedekkel ezelőtt ténylegesen futott sorozat volt.

30 évvel később járunk. A két mókus egy sikeres műsort tudhat magáénak, ám annak végetértekor Chip és Dale külön utakon indult tovább saját életet élni. Míg Chip önmaga maradt, addig Dale CGI ráncfelvarráson esett át, ezért is látható az alábbi előzetesben egyikük klasszikusan animált formában, míg másikuk számítógép animáltan. Chip külvárosi életet él biztosítási eladóként, míg Dale a megújulását a korábbi népszerű korszakának visszaszerzésének céljából lépte meg. Ám amikor korábbi sorozatbeli társuk eltűnik, Chipnek és Dale-nek helyre kell állítaniuk korábban megromlott kapcsolatukat és újra fel kell venniük Csipet csapatbeli személyiségjegyeiket, hogy megmentsék barátjuk életét.





A filmben rengeteg cameo akad, többekközt Dagobert McCsip, Aladdin, az Én kicsi pónim több szereplője, a Macskák musical két macskája, és továbbiak. Ti kiket ismertetek még fel a fenti előzetesben?

A Chip ‘n Dale: Rescue Rangers május 20-án debütál a Disney+-on.